
Airbnb teenused
Kokad asukohas Chicago
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Chicago

Kokk
Parim toiduelamus
Kokk Jason ja Erica London, The Chef and The Baker, on kirglik luua lohutavaid, kuid keerukaid kulinaarseid elamusi. Kokk Jason pakub üle kümne aasta kulinaarset asjatundlikkust, kus pakutakse Kendalli kolledži koolitust ning ettevõtte juhtide ja kohalike kuulsuste meisterdamise ajalugu. Kogenud pagari- ja ürituskuraator Erica on spetsialiseerunud külalislahkuse kogemuste loomisele, mis tunnevad end nagu kodus. Koos ühendavad nad oma armastuse toidu vastu ja pööravad tähelepanu detailidele, et muuta iga söögikord unustamatuks. Neil on Chicagos toitlustusettevõte, mis korraldab era- ja pop-up-üritusi, sealhulgas Chicago taluturge.

Kokk
Sebastiani hooajalised degusteerimismenüüd
Kolmeaastane kogemus olen teinud koostööd auhinnatud kokkadega, et arendada oma oskusi ja kulinaarset stiili. Mul on Trinity kolledži ja Chicago kooli psühholoogia kõrgharidus. Tunnustatud kaasaegse luksuse, Chicago Sociali ja InsideHook 'i poolt, keda vaadata.

Kokk
Chicago
Kokk Inspireeritud Catering
Chef Andy Suarez is the Culinary Director of Chef Andy Suarez LLC a Chicago private chef company and Culinary school. Tal on üle 15 aasta kogemusi igasuguste ürituste jaoks elamuste loomisel. Inspireerituna oma Mehhiko pärandist ja kirg inimeste ühendamisele toidu kaudu pakub Andy isiklikke kokanduskursusi täiskasvanutele ja lastele, ettevõtte meeskonnatööüritusi, privaatseid õhtusööke, toiduvalmistamisteenuseid, jahtide privaatkokke ja ürituste toitlustust. Ta rõhutab toidu kui universaalse keele mõistmist ja püüab luua elamusi, mida kõik saavad nautida. Tema taustal on kulinaariajuhtimise kraad ja kogemus erinevates kulinaarsetes rollides erakokana ja kulinaaria direktorina.

Kokk
Eli lõunapoolne võlu
12-aastane kogemus Ma pakun kvaliteetset teenust ja sügavat isiklikku sidet toiduga. Treenisin CIA-s ja alustasin vanaema köögis. Töötasin Michelini tärniga tähistatud restoranides ja koos James Beardi auhinnatud kokkadega.

Kokk
Richardi julged kulinaarsed loomingud
11 aastat kogemust, mida olen valmistanud kõikjal, alates restoraniköökidest kuni roki- ja rulliekskursioonide ja teleriteni. Õppisin Washburni kulinaariakoolis ja lihvisin oma oskusi Chicago restoranides. Olen osalenud Food Network 'i etendustel ning valmistanud rokkbändide ja filmikomplektide jaoks.

Kokk
Alvini fusioonisöömine
20-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud sensoorsetele toiduelamustele. Ma kasvasin üles oma pere kantoni restoranis ja lihvisin oma oskusi Californias asuvates restoranides. Olen USA isikliku koka ühingu juhtiv liige.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas