Airbnb teenused

Kokad asukohas Golden

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Golden

Kokk

Maitse maailma : ülemaailmselt koolitatud kokk

Olen Jarod, tuntud ka kui Chef Roilty, auhinnatud kuulsuste kokk, kellel on üle kaheksa aasta kogemusi erakordsete söögikogemuste loomisel Denveris ja mujal. Mind on esitletud ka toiduvõrgustikus ja Bravo TV-s. Minu kulinaariareis hõlmab koolitust Itaalias ja Prantsusmaal, sealhulgas kuulsat École Ducasse 'i Pariisis, ja minu oskuste täiustamist Michelini tärniga tähistatud asutustes, nagu Joël Robuchon Las Vegases. Mind on esitletud kokandusetendustel nagu Beat Bobby Flay ja Chopped, kus tutvustasin oma kirge uuendusliku köögi vastu. Mul on hea meel tuua oma teadmised sinu lauale, kohandada iga rooga vastavalt sinu eelistustele ja luua unustamatu eine mugavalt sinu kodus.

Kokk

Rwanda maitse: peakokk Vasta

10 aastat kogemust, mida olen valmistanud kogu maailmas Ida-Aafrikast USA-sse, mis on nüüd taimne kokk Denveris. Mul on ärikraad ja õppisin toiduvalmistamist Escoffieris. Ma ehitasin Denveris taimepõhise kokaettevõtte, mis valmistas rõõmsaid ja kohandatud toite.

Kokk

Luksuslik söögikogemus kuulsa kokaga

Olen Jarod, tuntud ka kui Chef Roilty, auhinnatud kuulsuste kokk, kellel on üle kümne aasta kogemusi erakordsete söögikogemuste loomisel Denveris ja mujal. Mind on esitletud ka toiduvõrgustikus ja Bravo TV-s. Minu kulinaariareis hõlmab koolitust Itaalias ja Prantsusmaal, sealhulgas kuulsat École Ducasse 'i Pariisis, ja minu oskuste täiustamist Michelini tärniga tähistatud asutustes, nagu Joël Robuchon Las Vegases. Mind on esitletud kokandusetendustel nagu Beat Bobby Flay ja Chopped, kus tutvustasin oma kirge uuendusliku köögi vastu. Mul on hea meel tuua oma teadmised sinu lauale, kohandada iga rooga vastavalt sinu eelistustele ja luua unustamatu eine mugavalt sinu kodus.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas