Airbnb teenused

Kokad asukohas London

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas London

Kokk

Suur-London

Ane 'i värske omatehtud köök

Seitse aastat kogemust Minu kulinaarne asjatundlikkus on mitmekesine ja rafineeritud ning keskendub armastusele ja ühtekuuluvusele. Õppisin Brasiilias gastronoomiat, õpin praegu jäätist ja rohkem Prantsuse kondiitritoodete kohta. Töötasin Michelini tärniga restoranis, mis täiustas oma kulinaariaoskusi.

Kokk

Suur-London

Lihtsad koostisosad, palju maitset Panagiotise poolt

Õppisin 11 aastat kogemust Angler, City Socialis ja Pollen Street Socialis, kõik Michelini tärniga. Lõpetasin Kreekas 2-aastase kulinaariaprogrammi, mis hõlmab ettevalmistusi ja täiustatud tehnikaid. Töötasin kuu aega terve aasta Michelini tärniga tähistatud restoranis Angler.

Kokk

Suur-London

Söö nagu Mitchi rokkstaar

15-aastane kogemus Ma valmistan maitsvat toitu muusikutele nagu Metallica, Red Hot Chilli Peppers ja Queen. Minu armastus tervisliku toidu valmistamise vastu on inspireeritud mu vanematest. Ma olin 2024. aastal Metallicas tööl The Sunday Times.

Kokk

Suur-London

Sebastiani klassikalised Itaalia menüüd

12 aastat kogemust Olen töötanud tuntud asutustes ning ürituste ja üksikisikute kokkina. Sain Westminster Kingsway kolledžis põhilisi kulinaariaoskusi. Ma täiustan pidevalt oma oskusi, et pakkuda kööki, mida kliendid tõeliselt hindavad.

Kokk

Suur-London

Itaalia ja Jaapani fusioon Massimiliano poolt

Olen õppinud 15 aastat Itaalias ja Londonis ning omandanud erinevaid kööke ja juhin tippköögimeeskondi. Õppisin toiduvalmistamist Itaalias, andes oma karjäärile aluse. Olen juhtinud meeskondi tippköökides, nagu Roka, täiustades oma oskusi ja juhtimist.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas