Airbnb teenused

Kokad asukohas Mississauga

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Mississauga

Kokk

Degustatsioonimenüü salakapsas korteris

Hakkasin töötama peenes söögiköögis väga õrnas eas. Olen viimase 15 aasta jooksul loonud oskuste, tehnikate ja filosoofiate kogumi, mis tähendab sujuvalt ainulaadset söögikogemust minu mitmekursuse degusteerimismenüüs pakutavate roogade kaudu.

Kokk

Toronto

Andrea autentsed Itaalia söögikohad

14-aastane kogemus Üle kümne aasta on minu toiduvalmistamine andnud Itaalia autentse, kuid kaasaegse maitse. Lõpetasin Milano Kulinaaria Instituudi 2006. aastal. Olen töötanud tipptasemel restoranides Milanos, Melbourne 'is ja Torontos.

Kokk

Cindy loominguline ja klassikaline köök

Mina olen peakokk Cindy ja kokkamine on olnud minu loominguline kirg alates 4. eluaastast. Üle kahe aastakümne kulinaarses maailmas olen lihvinud oma käsitööd Michelini tärniga tähistatud restoranides, valmistanud süüa kuulsatele kuulsustele ja teeninud Food Network's Firemasters 'i võitva funktsiooni (3. hooaeg). Minu teekond on olnud midagi enamat kui lihtsalt toit - see on unustamatute elamuste loomine. Alates intiimsetest õhtusöökidest ja eritellimustest eralennukites kuni suuremahuliste üritusteni toon isikupärastatud ilme igasse sündmusse. Erakoka ja ürituste kujundajana hoolitsen iga detaili - alates toidust kuni üldise esteetilise joondumiseni. Olenemata sellest, kas see on stiilne kanapee või kaunilt kujundatud ruum, usun, et toit on kunstivorm, mis ühendab inimesi. Püsivate sidemete loomine, mis räägib alati vabalt lauast.

Kokk

Andrey vimkaga köök

19-aastane kogemus Olen kokk, kellel on peaaegu kahe aastakümne pikkune kogemus restorani- ja toitlustustööstuses. Õppisin kulinaarset kunsti Iisraelis ja Itaalias. Osalesin 2015. ja 2017. aastal San Pellegrino noortekoka võistlustel.

Kokk

Newmarket

Seani fusiooniteosed

Kuueaastane kogemus Olen kokk, kes valmistab intiimsete õhtusöökide, suuremate ürituste ja hüpikakende menüüsid. Õppisin mitmes peenes restoranis, lihvides oma oskusi erinevates köökides. Selle teenusega valmistasin tipptasemel eineid mitmekäiguliste menüüdega.

Kokk

Privaatne Itaalia kokk Torontos

15 aastat kogemust, mida koolitasin kokkade juhendamisel üle kogu maailma parimates kuurortides ja Michelini tärniga tähistatud restoranides. Õppisin Michelini tärniga köökides, õppides maailma parimate kokkade all. 2019. aastal pälvis mulle 13 Gault & Millau punkti.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas