Oreni Vahemere ja Jaapani fusiooniköök
Kaasaegne Vahemere piirkond, Jaapani tehnikad, fusioon, kvaliteetsed koostisosad.
Masintõlgitud
Kokk linnas Vancouver
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Vahemere fusioonisöögikohad
€ 93 € 93/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 617
See menüü tutvustab Vahemere elavaid maitseid, kus traditsioonid on kaasaegsete trendidega tasakaalus. Kasutatakse ja valitakse värskeid kohalikke koostisosi vastavalt klientide eelistustele.
Eksklusiivne menüü
€ 124 € 124/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 617
Valik peeneid roogasid, mis kasutavad parimaid koostisosi ja kulinaarset tehnikat. Iga roog on läbimõeldult valmistatud, et pakkuda ainulaadset ja meeldejäävat söögikogemust.
Jaapani köök
€ 186 € 186/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 926
Autentsed, peeneks valmistatud toidud värskete hooajaliste koostisosadega. Traditsioonilised maitsed on segatud kaasaegsete tehnikatega, et pakkuda menüüd, mida kliendid ja nende külalised naudivad.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Oren.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Karjäär üle 20 aasta
15 aastat Euroopas; kaasaegse Vahemere ja Jaapani fusiooniköögi asjatundja.
Töötas Michelini tärniga köögis
Treenitud Michelini tärniga kokkade all Pariisis, Jaapanis, Itaalias ja Taanis.
Koolitatud Pariisis Le Cordon Bleus
Treenitud Le Cordon Bleu Pariisis; treenitud Michelini kokkade juhendamisel Euroopas, Jaapanis.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Vancouver asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 124 Alates € 124 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 617
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?




