Eglantine 'i autentne Prantsuse köök

Eglantine 'i autentne Prantsuse köök

Olen kokk, kes on spetsialiseerunud värsketele ja hooajalistele Prantsuse köögile.
Masintõlgitud
Kokk linnas Boulogne-Billancourt
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Eglantine.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 8 aastat
Olen kokk, kes on spetsialiseerunud värsketele ja hooajalistele Prantsuse köögile, eelistades mahetooteid.
Karjääri tipphetk
Töötasin Alain Ducasse 'i kulinaarse kirjastuse valdkonnas, enne kui köögis karjääri alustasin.
Haridus ja koolitus
Ma lihvisin oma oskusi Pariisis Le Desnoyezis ja teenisin CAP Cuisine 'i diplomi.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Boulogne-Billancourt asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Eglantine hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
Alates € 90/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 400
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?
Eglantine 'i autentne Prantsuse köök

Eglantine 'i autentne Prantsuse köök

Olen kokk, kes on spetsialiseerunud värsketele ja hooajalistele Prantsuse köögile.
Masintõlgitud
Kokk linnas Boulogne-Billancourt
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Alates € 90/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 400
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Eglantine.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 8 aastat
Olen kokk, kes on spetsialiseerunud värsketele ja hooajalistele Prantsuse köögile, eelistades mahetooteid.
Karjääri tipphetk
Töötasin Alain Ducasse 'i kulinaarse kirjastuse valdkonnas, enne kui köögis karjääri alustasin.
Haridus ja koolitus
Ma lihvisin oma oskusi Pariisis Le Desnoyezis ja teenisin CAP Cuisine 'i diplomi.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Boulogne-Billancourt asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Eglantine hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?