Prantsuse gastronoomia François 'lt
Prantsuse terroirköök, mida täiustatakse eksootiliste maitsetega nagu Yuzu ja Timuti pipar.
Masintõlgitud
Kokk linnas Lyon
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Jalutuslaud hooaja jalutuslaud
€ 100
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee menüü 5 etapis
Leib on hinna sees ja nõud saab tagasi tuua
Aperitiivid/eelroad
Esimene sissepääs
Hr Murgati forellitartar sidrunheina / kurgirohu coulis / röstitud hapendatud leivaga
Teine sissepääs
Ardèche'i sealiha pluma / roheline karri / granaatõuna reduktsioon
Nõu
Merikurad / homaaripüree / suhkrustatud porru
Magustoit
Grand Cru „Nativo“ šokolaadivaht / kodune vaniljekoorejäätis
Väikesed madeleines ja financiers, valmistatakse tellimuse peale
Senses Awakening Menu
€ 130
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee-menüü kuues etapis
Leib on hinna sees ja nõud saab tagasi tuua
Aperitiivid/eelroad
Sissepääs
Kammkarbi carpaccio / köögiviljamari
Esimene kursus
Täiuslik muna seentega / kartulivaht / kodutehtud krõpsud
Teine kursus
Nöörpüütud kala / vähendatud fumet / väikesed köögiviljad
Juustud
3 talujuustu/mee minu toodangust
Magustoit
Etrez kodujuustupilv / hooajaliste puuviljade segu / kodune granola
Väikesed madeleines ja financiers, valmistatakse tellimuse peale
Gastronhoming Menu
€ 170
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee menüü 7 etapis
Leib on hinna sees ja vajadusel saab nõud kaasa võtta.
Aperitiivid/eelroad
Esimene sissepääs
Nöörpüügiga püütud meriahvena carpaccio
Teine sissepääs
Veisefilee tataki
Esimene kursus
Kammkarbid / valge võikaste / köögiviljad
Teine kursus
Vasikafilee / morššid / kartuli millefeuille
Fromage
brillat savarin trühvliga
Magustoit
Mündimaitseline tsitrusviljade nage / apelsinigranita
Madeleine’id ja financier’id
Ülemteenri teenus
€ 250
Teeni ülemteenrit, et nautida täielikku söögikogemust kodus.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile François.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
20 aastat kogemust
Paul Bocuse 'iga koolitatud, töötas tärniga tähistatud restoranides kogu Euroopas.
Kokka presidentidele ja tähtedele
Töötas Georges V ja Michel Rostangis, omandades rafineeritud Prantsuse köögi.
Lõpetanud Paul Bocuse 'i kooli
Õppis toiduvalmistamist Paul Bocuse 'i instituudis, rafineeritud oskused parimates tärnidega tähistatud köökides.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Lyon ja Annecy asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Võid tulla ka minu juurde:
69007, Lyon, Prantsusmaa
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.
François hostib ettevõttena
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 250
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?





