Prantsuse gastronoomia François 'lt

Prantsuse terroirköök, mida täiustatakse eksootiliste maitsetega nagu Yuzu ja Timuti pipar.
Masintõlgitud
Kokk linnas Lyon
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Jalutuslaud hooaja jalutuslaud

€ 100 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee menüü 5 etapis Leib on hinna sees ja nõud saab tagasi tuua Aperitiivid/eelroad Esimene sissepääs Hr Murgati forellitartar sidrunheina / kurgirohu coulis / röstitud hapendatud leivaga Teine sissepääs Ardèche'i sealiha pluma / roheline karri / granaatõuna reduktsioon Nõu Merikurad / homaaripüree / suhkrustatud porru Magustoit Grand Cru „Nativo“ šokolaadivaht / kodune vaniljekoorejäätis Väikesed madeleines ja financiers, valmistatakse tellimuse peale

Senses Awakening Menu

€ 130 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee-menüü kuues etapis Leib on hinna sees ja nõud saab tagasi tuua Aperitiivid/eelroad Sissepääs Kammkarbi carpaccio / köögiviljamari Esimene kursus Täiuslik muna seentega / kartulivaht / kodutehtud krõpsud Teine kursus Nöörpüütud kala / vähendatud fumet / väikesed köögiviljad Juustud 3 talujuustu/mee minu toodangust Magustoit Etrez kodujuustupilv / hooajaliste puuviljade segu / kodune granola Väikesed madeleines ja financiers, valmistatakse tellimuse peale

Gastronhoming Menu

€ 170 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee menüü 7 etapis Leib on hinna sees ja vajadusel saab nõud kaasa võtta. Aperitiivid/eelroad Esimene sissepääs Nöörpüügiga püütud meriahvena carpaccio Teine sissepääs Veisefilee tataki Esimene kursus Kammkarbid / valge võikaste / köögiviljad Teine kursus Vasikafilee / morššid / kartuli millefeuille Fromage brillat savarin trühvliga Magustoit Mündimaitseline tsitrusviljade nage / apelsinigranita Madeleine’id ja financier’id

Ülemteenri teenus

€ 250 
Teeni ülemteenrit, et nautida täielikku söögikogemust kodus.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile François.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
20 aastat kogemust
Paul Bocuse 'iga koolitatud, töötas tärniga tähistatud restoranides kogu Euroopas.
Kokka presidentidele ja tähtedele
Töötas Georges V ja Michel Rostangis, omandades rafineeritud Prantsuse köögi.
Lõpetanud Paul Bocuse 'i kooli
Õppis toiduvalmistamist Paul Bocuse 'i instituudis, rafineeritud oskused parimates tärnidega tähistatud köökides.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Lyon ja Annecy asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Võid tulla ka minu juurde: 69007, Lyon, Prantsusmaa

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.

François hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 250 
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Prantsuse gastronoomia François 'lt

Prantsuse terroirköök, mida täiustatakse eksootiliste maitsetega nagu Yuzu ja Timuti pipar.
Masintõlgitud
Kokk linnas Lyon
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 250 
Tasuta tühistamine

Jalutuslaud hooaja jalutuslaud

€ 100 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee menüü 5 etapis Leib on hinna sees ja nõud saab tagasi tuua Aperitiivid/eelroad Esimene sissepääs Hr Murgati forellitartar sidrunheina / kurgirohu coulis / röstitud hapendatud leivaga Teine sissepääs Ardèche'i sealiha pluma / roheline karri / granaatõuna reduktsioon Nõu Merikurad / homaaripüree / suhkrustatud porru Magustoit Grand Cru „Nativo“ šokolaadivaht / kodune vaniljekoorejäätis Väikesed madeleines ja financiers, valmistatakse tellimuse peale

Senses Awakening Menu

€ 130 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee-menüü kuues etapis Leib on hinna sees ja nõud saab tagasi tuua Aperitiivid/eelroad Sissepääs Kammkarbi carpaccio / köögiviljamari Esimene kursus Täiuslik muna seentega / kartulivaht / kodutehtud krõpsud Teine kursus Nöörpüütud kala / vähendatud fumet / väikesed köögiviljad Juustud 3 talujuustu/mee minu toodangust Magustoit Etrez kodujuustupilv / hooajaliste puuviljade segu / kodune granola Väikesed madeleines ja financiers, valmistatakse tellimuse peale

Gastronhoming Menu

€ 170 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee menüü 7 etapis Leib on hinna sees ja vajadusel saab nõud kaasa võtta. Aperitiivid/eelroad Esimene sissepääs Nöörpüügiga püütud meriahvena carpaccio Teine sissepääs Veisefilee tataki Esimene kursus Kammkarbid / valge võikaste / köögiviljad Teine kursus Vasikafilee / morššid / kartuli millefeuille Fromage brillat savarin trühvliga Magustoit Mündimaitseline tsitrusviljade nage / apelsinigranita Madeleine’id ja financier’id

Ülemteenri teenus

€ 250 
Teeni ülemteenrit, et nautida täielikku söögikogemust kodus.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile François.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
20 aastat kogemust
Paul Bocuse 'iga koolitatud, töötas tärniga tähistatud restoranides kogu Euroopas.
Kokka presidentidele ja tähtedele
Töötas Georges V ja Michel Rostangis, omandades rafineeritud Prantsuse köögi.
Lõpetanud Paul Bocuse 'i kooli
Õppis toiduvalmistamist Paul Bocuse 'i instituudis, rafineeritud oskused parimates tärnidega tähistatud köökides.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Lyon ja Annecy asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Võid tulla ka minu juurde: 69007, Lyon, Prantsusmaa

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.

François hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?