Värsked, kohalikud, hooajalised ja ülimalt maitsvad road
Minu kööki mõjutavad meie piirkond ja minu reisid, alates mugavast toidust kuni uhkete roogadeni
Masintõlgitud
Kokk linnas Nizza
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Kohalikud eelroad
€ 35 € 35/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 200
Vabade „aperitiivide“ jaoks võin pakkuda sulle koduseid eelroogasid ja suupisteid (nt tapenade, pissaladière, bagna cauda, panisses või mida iganes sulle sobib). Selle saab lihtsalt ette valmistada sinu Airbnb-s või kohale toimetada sulle sobival ajal.
Kolmekäiguline kohalik eine homme'is
€ 70 € 70/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 140
Juhuslik söögikord, mis koosneb eelroogadest, starterist (nt pissaladière, värske salat, tempurad jne), peajuurest (nt provçal veiselihahaut, päeva gnocchis/ kala ja grillid köögiviljadest jne) ja magustoidust (nt juustutaldrik, tiramisu, sidrunitort jne). Seda saab 100% kohandada vastavalt sinu maitsele.
Einega saab kombineerida ka minu valitud naturaalseid veine (ei sisaldu eine hinnas).
Peakokkade menüü
€ 100 € 100/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 200
Sinu eelistuste järgi. Ma valmistan terve eine, mis koosneb värsketest ja kohalikest toodetest, originaalsetest kombinatsioonidest ja värvilistest taldrikutest. Einega saab kombineerida ka minu valitud naturaalseid veine (ei sisaldu eine hinnas).
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Vincent.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Nizza, Villefranche-sur-Mer, Beaulieu-sur-Mer ja Antibes asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Vincent hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 70 Alates € 70 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 140
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?




