Heaolu ja maitse: kulinaarne teekond Nataliaga
Ma segan tervist, maitset ja loovust igasse roa, mida ma valmistan.
Masintõlgitud
Kokk linnas Los Angeles
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Kõrgendatud brantšielamus
€ 172
Broneeringu minimaalne hind: € 1 118
Selles kõrgendatud brantšis on hooajalised turuved, karjamaal kasvatatud munaroogad, suitsulõhe traditsiooniliste saadetega, koka eripärad, nagu avokaado röstsai, marja- ja vaniljeoa Prantsuse röstsai, ürdiga röstitud kartulid ja õunapuu suitsutatud peekon.
3 - Kursuse kureeritud koka õhtusöök
€ 215
Broneeringu minimaalne hind: € 1 290
See 3-käiguline koka õhtusöök algab basiiliku õliga viimistletud pärand tomati ja burrata salatiga. Teine kursus võib sisaldada sinu valikut murusöödaga filet mignon, metsikult püütud lõhe või orgaanilise vabapidamisel oleva kana rosmariiniga, millest igaüks on ühendatud hooajaliste saadetistega. Magustoiduks naudi tagurpidi pekanipähklikooki, mida serveeritakse magusa kašupähklikooriga, mis on dekadentlik, kuid tervislik viimistlus kuni õhtuni.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Natalia.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 6 aastat
Olen töötanud professionaalsete sportlastega NBA-s ja NFL-is nende isikliku kokana.
Karjääri tipphetk
Osalesin ajakirjas Canvas Rebel ja Bold Journey Magazine.
Haridus ja koolitus
Culinary Arts Certificate, College of the Canyons - Santa Clarita, California
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Los Angeles, Pearblossom ja Santa Clarita asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 4 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 172
Broneeringu minimaalne hind: € 1 118
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?



