Privaatkokk Moises

Rahvusvaheline köök, kaasaegsed tehnikad, autor, kohalik ja hooajaline toode.
Masintõlgitud
Kokk linnas Barcelonès
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Jaapani keel – PÕHIMENÜÜ

€ 66 
Naudi Jaapani põhimenüüd, kus on valida nelja eelroa vahel, alates krevettidest ja lõpetades tsevitšega. Pearoaks on valida erinevate risotto ja grillitud lõhe vahel. Lõpetuseks kõik magustoidud, alates matcha panna cottast kuni kohvikoorega profiteroolideni.

Vahemere põhimenüü

€ 100 
Naudi meie menüüd, mis algab rikkaliku maisi arepitaga värske juustu ja guacamole'iga, traditsiooni ja värskuse sissejuhatusega. Esimeseks kursuseks sealiha kamaraga tsevitše, mis toob esile intensiivsed maitsed ja krõmpsuvad tekstuurid. Pearoaks on Galicia stiilis grillitud kaheksajalg, mida serveeritakse koriandri mojo ja Kanaari saarte kartulitega, autentne Vahemere maitse. Lõpetuseks gluteenivaba vaarikakohv, mis sobib ideaalselt õrnaks magusaks lõpetuseks.

Tuli ja puit

€ 121 
elamus, mida inspireerivad köök, tuli, söed, suitsused aroomid ja tekstuurid, mis äratavad meeled, sobib ideaalselt neile, kes otsivad maalähedast ja elegantset elamust.

Kohalik – PÕHIMENÜÜ

€ 121 
Naudi lihtsat kohalikku menüüd, mis sisaldab taimetoitlaste ja traditsiooniliste eelroogade valikut, põhirooga, mis sobib kõigile maitsetele, ja magustoit, mille hulgast valida, et lõpetada magusa noodiga.

Kaasaegne Vahemere

€ 143 
Värske kogemus, mis tähistab Vahemerd ja -maad puhaste maitsete, hooajaliste koostisosade ja kaasaegsete tehnikatega

Vahemere – NAUDINGUMENÜÜ

€ 143 
Naudi rikkalikku Vahemere menüüd, mis algab värskete ja maitsvate eelroogade valikuga, millele järgneb esimene roog, milleks on pasta või orzo. Pearoog sisaldab täielikku valikut mereande, liha ja risottot. Lõpetuseks magustoit omal valikul, alates gluteenivabast juustukookist kuni klassikalise tiramisuni.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Moises.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 12 aastat
12 aastat tipptasemel kokana USA-s, Ladina-Ameerikas ja Euroopas; erakokk.
Karjääri tipphetk
Rahvusvahelise tipptasemel kokakunsti kogemus, mis täiustab kaasaegseid tehnikaid.
Haridus ja koolitus
Rahvusvahelised peened restoranid
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Barcelonès, Vallès Occidental, Maresme ja Baix Llobregat asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Moises hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 66 
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Privaatkokk Moises

Rahvusvaheline köök, kaasaegsed tehnikad, autor, kohalik ja hooajaline toode.
Masintõlgitud
Kokk linnas Barcelonès
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 66 
Tasuta tühistamine

Jaapani keel – PÕHIMENÜÜ

€ 66 
Naudi Jaapani põhimenüüd, kus on valida nelja eelroa vahel, alates krevettidest ja lõpetades tsevitšega. Pearoaks on valida erinevate risotto ja grillitud lõhe vahel. Lõpetuseks kõik magustoidud, alates matcha panna cottast kuni kohvikoorega profiteroolideni.

Vahemere põhimenüü

€ 100 
Naudi meie menüüd, mis algab rikkaliku maisi arepitaga värske juustu ja guacamole'iga, traditsiooni ja värskuse sissejuhatusega. Esimeseks kursuseks sealiha kamaraga tsevitše, mis toob esile intensiivsed maitsed ja krõmpsuvad tekstuurid. Pearoaks on Galicia stiilis grillitud kaheksajalg, mida serveeritakse koriandri mojo ja Kanaari saarte kartulitega, autentne Vahemere maitse. Lõpetuseks gluteenivaba vaarikakohv, mis sobib ideaalselt õrnaks magusaks lõpetuseks.

Tuli ja puit

€ 121 
elamus, mida inspireerivad köök, tuli, söed, suitsused aroomid ja tekstuurid, mis äratavad meeled, sobib ideaalselt neile, kes otsivad maalähedast ja elegantset elamust.

Kohalik – PÕHIMENÜÜ

€ 121 
Naudi lihtsat kohalikku menüüd, mis sisaldab taimetoitlaste ja traditsiooniliste eelroogade valikut, põhirooga, mis sobib kõigile maitsetele, ja magustoit, mille hulgast valida, et lõpetada magusa noodiga.

Kaasaegne Vahemere

€ 143 
Värske kogemus, mis tähistab Vahemerd ja -maad puhaste maitsete, hooajaliste koostisosade ja kaasaegsete tehnikatega

Vahemere – NAUDINGUMENÜÜ

€ 143 
Naudi rikkalikku Vahemere menüüd, mis algab värskete ja maitsvate eelroogade valikuga, millele järgneb esimene roog, milleks on pasta või orzo. Pearoog sisaldab täielikku valikut mereande, liha ja risottot. Lõpetuseks magustoit omal valikul, alates gluteenivabast juustukookist kuni klassikalise tiramisuni.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Moises.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 12 aastat
12 aastat tipptasemel kokana USA-s, Ladina-Ameerikas ja Euroopas; erakokk.
Karjääri tipphetk
Rahvusvahelise tipptasemel kokakunsti kogemus, mis täiustab kaasaegseid tehnikaid.
Haridus ja koolitus
Rahvusvahelised peened restoranid
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Barcelonès, Vallès Occidental, Maresme ja Baix Llobregat asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Moises hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?