Privaatkokk ja loominguline köök

Erakokk, kes on välja õppinud gastronoomia, toiduteaduse ja Mehhiko toiduantropoloogia erialal. Kogemused pagaritoodete, kondiitritoodete, retseptide väljatöötamise ja toidu kujundamise alal kaubamärkidele.
Masintõlgitud
Kokk linnas Ciudad Nezahualcóyotl
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Mehhiko laud minu moodi

€ 75 € 75/külaline
Menüü, mis austab Mehhiko piirkondlikku kööki tulel valmistatud roogadega, millele on lisatud väike kaasaegne noot. Sügavad maitsed, puhtad tehnikad ja mais ühise joonena.

Vahemere köögiviljalaud

€ 80 € 80/külaline
Vahemere menüü iseloomu ja lihtsusega, kus köögiviljad on peategelased

Lähis-Ida maitsed

€ 88 € 88/külaline
Iraani, Türgi ja Liibanoni köögi ekskursioon. Sügavad ja õrnad maitsed, siidiselt tekstuurid. Need köögid toovad mulle südamelähedasi mälestusi.

Prantsuse laud Julia Childi stiilis

€ 91 € 91/külaline
Julia Child on mulle alati olnud kompass: uudishimulik, range ja revolutsiooniline naine, kes avas ukse prantsuse kööki neile, kellel puudus sellele juurdepääs. Ta oli ka kaasaegse toidu stiilse esitlemise teerajaja ja tema toidu esitlemise viis mõjutas minu enda teed. See menüü on sündinud sellest ühendusest: retseptid, mida imetlen, tehnikad, mida õppisin tänu talle, ja maitsed, mis tuletavad mulle meelde, miks kokkamine ja selle jutustamine võib olla nii võimas.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Mayte.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 17 aastat
Üle 15 aasta koka, stilisti ja kulinaariaprojektide juhina.
Karjääri tipphetk
Juhin kulinaarseid projekte; kogemus erinevates köökides, kondiitritoodete ja toidu kujundamise alal.
Haridus ja koolitus
Koolitatud gastronoomias, spetsialiseerunud toiduteadusele ja antropoloogiale.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 75 Alates € 75 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Privaatkokk ja loominguline köök

Erakokk, kes on välja õppinud gastronoomia, toiduteaduse ja Mehhiko toiduantropoloogia erialal. Kogemused pagaritoodete, kondiitritoodete, retseptide väljatöötamise ja toidu kujundamise alal kaubamärkidele.
Masintõlgitud
Kokk linnas Ciudad Nezahualcóyotl
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 75 Alates € 75 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Mehhiko laud minu moodi

€ 75 € 75/külaline
Menüü, mis austab Mehhiko piirkondlikku kööki tulel valmistatud roogadega, millele on lisatud väike kaasaegne noot. Sügavad maitsed, puhtad tehnikad ja mais ühise joonena.

Vahemere köögiviljalaud

€ 80 € 80/külaline
Vahemere menüü iseloomu ja lihtsusega, kus köögiviljad on peategelased

Lähis-Ida maitsed

€ 88 € 88/külaline
Iraani, Türgi ja Liibanoni köögi ekskursioon. Sügavad ja õrnad maitsed, siidiselt tekstuurid. Need köögid toovad mulle südamelähedasi mälestusi.

Prantsuse laud Julia Childi stiilis

€ 91 € 91/külaline
Julia Child on mulle alati olnud kompass: uudishimulik, range ja revolutsiooniline naine, kes avas ukse prantsuse kööki neile, kellel puudus sellele juurdepääs. Ta oli ka kaasaegse toidu stiilse esitlemise teerajaja ja tema toidu esitlemise viis mõjutas minu enda teed. See menüü on sündinud sellest ühendusest: retseptid, mida imetlen, tehnikad, mida õppisin tänu talle, ja maitsed, mis tuletavad mulle meelde, miks kokkamine ja selle jutustamine võib olla nii võimas.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Mayte.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 17 aastat
Üle 15 aasta koka, stilisti ja kulinaariaprojektide juhina.
Karjääri tipphetk
Juhin kulinaarseid projekte; kogemus erinevates köökides, kondiitritoodete ja toidu kujundamise alal.
Haridus ja koolitus
Koolitatud gastronoomias, spetsialiseerunud toiduteadusele ja antropoloogiale.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?