Airbnb teenused

Kokad asukohas Westminster

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Kokk Nakia õhtusöögipeod ja kokanduskursused

Ma sean prioriteediks uudishimu, loovuse ja lõbu, kui valmistan sinu kogukonnakeskne ürituse jaoks ilusat einet!

Plant-Based Flavor Exploration by Chef Vasta

Valmistan taimseid menüüsid, mis on inspireeritud oma Rwanda pärandist ja rahvusvahelistest maitsetest.

Colorado peakokk

Oskad elegantsed ja lihtsad toidud; asjatundja söögikordade ettevalmistamise, toitumise, ürituste ja õpetamise valdkonnas.

Abbigaili ülemaailmsed maitsed

Maalike kulinaarsete kogemuste ja asjatundlikkusega erakokk.

Söömine Colorados koos peakokk Steve 'iga

Privaatne söögituba ja eined, mida pakutakse mugavalt sinu enda Airbnb-s

Stepheni Colorado-inspireeritud söögikohad

Õppisin CIA Napas ja tegin 4-käigulisi menüüsid, mis tõstsid esile Colorado hooajalist pearaha.

Jean-Luci gurmeesöögid

Iga söögikord, mida ma loon, on hoolikalt kujundatud elamus, mis tutvustab minu pühendumust.

Maitse maailma : ülemaailmselt koolitatud kokk

Avasta toiduvõrgustikus esiletõstetud maailma reisinud koka julgeid maitseid ja peeneid söögikohti. Treenitud Itaalias, Prantsusmaal ja Tais — kus kultuur kohtub köögiga, otse sinu laua taga.

Kokk DJ mahapanekud või mitmekäiguline menüüd

Spordibaarid, 3 Michelini tärniga restorani ja kõik vahepeal. Mulle meeldib inimestele süüa teha ja ma ei lõpeta kunagi õppimist.

Söömine Dani juures

Olen teinud süüa Denver Broncosele ja esitlesin oma toiduauto uudistes.

Alto ladina fusioon

Ma loon ladina- ja ülemaailmsetest maitsetest inspireeritud talust lauda elamusi.

Peen õhtusöögi elamus

Kokkamine on minu viis suhelda. Kuna professionaalsetes köökides on üle kahe aastakümne, valmistan isikupärastatud toite värsketest kohalikest koostisosadest. Olen siin, et muuta sinu söögikogemus lihtsaks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas