Airbnb teenused

Kokad asukohas City of London

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Loïci ülemaailmse puudutusega uuenduslikud söögikohad

Klassikaline Prantsuse köök, Vahemere maitsed, eritellimusel privaatne söögituba

Barry rafineeritud liha- ja mereandide peod

Ma lihvisin oma oskusi kulinaarsete suurepäraste asjadega nagu Jamie Oliver, Rick Stein ja Paul Ainsworth.

Philippe 'i Aasia-Prantsuse fusioon

Prantsuse-Jaapani gurmeefusioon umami, tasakaalu, täpsuse ja üllatusega.

Kodused luksusroad koos ChefKandziga

Kirglik kokk, kellel on aastatepikkune kogemus maitsvate roogade valmistamisel erinevatest köökidest.

Michele 'i Kariibi mere-Aasia fusioon

Kirglik on luua autentseid ja ainulaadseid maitseid, mis ühendavad Kariibi mere ja Aasia.

Geraldi julged ülemaailmsed fusioonisöögikohad

Seotan Lähis-Ida ja Euroopa maitsed unustamatuteks roogadeks.

Isikliku koka elamus Autor: Matt Cranston

Ma elan, et süüa teha ja teen süüa, et elada – olen seda rõõmuga teinud viimased 35 aastat. Minu suurim rõõm on kuulda rahulolevaid sosistusi ja näha rahulolevaid naeratusi laua taga.

Luigi Vahemere õhtusöögipeod

Õppisin Londoni King's College 'is naturopaatilist toiduvalmistamist ja võistlesin Cuochi d' Itaalias.

Maailma maitsed

Ma loon kujutlusvõimelisi maitseid, mis rõõmustavad mu kliente ja pakuvad meelt puhutavat kogemust.

Briti fusion Alexilt

Olen spetsialiseerunud tasakaalustatud toitudele, mis ühendavad globaalseid inspiratsioone traditsiooniliste väärtustega.

Emily hooajalised maitsed

Michelini koolitatud kokk toob itaalia soojust sinu lauale, kus iganes sa ka ei viibiks.

Lähis-Ida toidud Sidilt

Olen Lähis-Ida kokk, kellel on ülemaailmne toidukogemus ja väljaõpe eliitköökides.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas