Airbnb teenused

Kokad asukohas Evanston

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Evanston

Kokk

Parim toiduelamus

Kokk Jason ja Erica London, The Chef and The Baker, on kirglik luua lohutavaid, kuid keerukaid kulinaarseid elamusi. Kokk Jason pakub üle kümne aasta kulinaarset asjatundlikkust, kus pakutakse Kendalli kolledži koolitust ning ettevõtte juhtide ja kohalike kuulsuste meisterdamise ajalugu. Kogenud pagari- ja ürituskuraator Erica on spetsialiseerunud külalislahkuse kogemuste loomisele, mis tunnevad end nagu kodus. Koos ühendavad nad oma armastuse toidu vastu ja pööravad tähelepanu detailidele, et muuta iga söögikord unustamatuks. Neil on Chicagos toitlustusettevõte, mis korraldab era- ja pop-up-üritusi, sealhulgas Chicago taluturge.

Kokk

Benjamini hooajaline köök

20-aastane kogemus Pikaajalise kokana on minu filosoofia lihtne: lase parimatel hooajalistel koostisosadel särada. Õppisin Kendalli kolledžis ja Le Cordon Bleus ning õppisin Itaalias ja Hispaanias. Olen töötanud auväärsete kokkadega nagu Thomas Keller, Gordon Ramsay ja Charlie Trotter.

Kokk

Chicago

Gourmet Comfort Creations by Chef Brian Jupiter

25-aastane kogemus näen lõunapoolset lohutustoitu kui kunstivormi, mis on inspireeritud pereretseptidest ja oma vanaemast. Õppisin Miamis kulinaarse kunsti ning toidu- ja joogihaldust, et oma käsitööd täiustada. Olin James Beard Semifinalist ja juhtisin 2022. aasta Copi rebrandi.

Kokk

Sebastiani hooajalised degusteerimismenüüd

Kolmeaastane kogemus olen teinud koostööd auhinnatud kokkadega, et arendada oma oskusi ja kulinaarset stiili. Mul on Trinity kolledži ja Chicago kooli psühholoogia kõrgharidus. Tunnustatud kaasaegse luksuse, Chicago Sociali ja InsideHook 'i poolt, keda vaadata.

Kokk

Richardi julged kulinaarsed loomingud

11 aastat kogemust, mida olen valmistanud kõikjal, alates restoraniköökidest kuni roki- ja rulliekskursioonide ja teleriteni. Õppisin Washburni kulinaariakoolis ja lihvisin oma oskusi Chicago restoranides. Olen osalenud Food Network 'i etendustel ning valmistanud rokkbändide ja filmikomplektide jaoks.

Kokk

Alvini fusioonisöömine

20-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud sensoorsetele toiduelamustele. Ma kasvasin üles oma pere kantoni restoranis ja lihvisin oma oskusi Californias asuvates restoranides. Olen USA isikliku koka ühingu juhtiv liige.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas