
Airbnb teenused
Kokad asukohas Evanston
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Evanston

Kokk
Parim toiduelamus
Kokk Jason ja Erica London, The Chef and The Baker, on kirglik luua lohutavaid, kuid keerukaid kulinaarseid elamusi. Kokk Jason pakub üle kümne aasta kulinaarset asjatundlikkust, kus pakutakse Kendalli kolledži koolitust ning ettevõtte juhtide ja kohalike kuulsuste meisterdamise ajalugu. Kogenud pagari- ja ürituskuraator Erica on spetsialiseerunud külalislahkuse kogemuste loomisele, mis tunnevad end nagu kodus. Koos ühendavad nad oma armastuse toidu vastu ja pööravad tähelepanu detailidele, et muuta iga söögikord unustamatuks. Neil on Chicagos toitlustusettevõte, mis korraldab era- ja pop-up-üritusi, sealhulgas Chicago taluturge.

Kokk
Benjamini hooajaline köök
20-aastane kogemus Pikaajalise kokana on minu filosoofia lihtne: lase parimatel hooajalistel koostisosadel särada. Õppisin Kendalli kolledžis ja Le Cordon Bleus ning õppisin Itaalias ja Hispaanias. Olen töötanud auväärsete kokkadega nagu Thomas Keller, Gordon Ramsay ja Charlie Trotter.

Kokk
Chicago
Gourmet Comfort Creations by Chef Brian Jupiter
25-aastane kogemus näen lõunapoolset lohutustoitu kui kunstivormi, mis on inspireeritud pereretseptidest ja oma vanaemast. Õppisin Miamis kulinaarse kunsti ning toidu- ja joogihaldust, et oma käsitööd täiustada. Olin James Beard Semifinalist ja juhtisin 2022. aasta Copi rebrandi.

Kokk
Sebastiani hooajalised degusteerimismenüüd
Kolmeaastane kogemus olen teinud koostööd auhinnatud kokkadega, et arendada oma oskusi ja kulinaarset stiili. Mul on Trinity kolledži ja Chicago kooli psühholoogia kõrgharidus. Tunnustatud kaasaegse luksuse, Chicago Sociali ja InsideHook 'i poolt, keda vaadata.

Kokk
Richardi julged kulinaarsed loomingud
11 aastat kogemust, mida olen valmistanud kõikjal, alates restoraniköökidest kuni roki- ja rulliekskursioonide ja teleriteni. Õppisin Washburni kulinaariakoolis ja lihvisin oma oskusi Chicago restoranides. Olen osalenud Food Network 'i etendustel ning valmistanud rokkbändide ja filmikomplektide jaoks.

Kokk
Alvini fusioonisöömine
20-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud sensoorsetele toiduelamustele. Ma kasvasin üles oma pere kantoni restoranis ja lihvisin oma oskusi Californias asuvates restoranides. Olen USA isikliku koka ühingu juhtiv liige.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas