Airbnb teenused

Kokad asukohas Glendale

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Glendale

Kokk

Mesa

Kokakogemus toiduvõrgustiku hakitud tšempionilt

15-aastane kogemus 15 aastat peakokana on mul olnud mitu restorani ja toiduautot. Õppisin Scottsdale 'is Le Cordon Bleus. Olen toiduvõrgustiku hakitud tšempion ja Supermarket Stakeout 'i tšempion.

Kokk

Peakokk Deani formaalsed privaatgrupi õhtusöögid

Peakokk Dean on lõpetanud Escoffieri auhinna ja lõpetanud Los Angelese Sushi Instituudi LA-s. Professionaalsel toiduvalmistamisel alates 1996. aastast on mõned tema parimad saavutused ACF Escoffier Silver Medal ja kutse valmistada privaatne õhtusöök kuberneri mõisas Denveris, CO. Tema viimase kogemuse hulka kuulub Scottsdale 'i Four Seasons Five Diamond Hotelis. Alates 2019. aastast on ta töötanud isikliku kokana, valmistades värskeid toite klientidele, nagu professionaalsed sportlased ja kogukonna silmapaistvad tegelased. Kokk Deanil on alati olnud kirg kultuuritoitude valmistamise vastu ja talle meeldib näha sõprade, pereliikmete ja klientide rõõmu, kui ta neile süüa teeb. Kokk Deanile meeldib õppida tundma ainulaadseid kultuure ja lisada koostisosade autentsust söögikordadesse

Kokk

Brendani etendusköök ja privaatne söögituba

Olen töötanud 20-aastasest kogemusest tipptasemel restoranidest kuni NBA, WNBA ja NFL-i sportlasteni. Mul on kulinaariakooli taust ja Itaalia perekonna juured. Olen toitnud tippsportlasi etenduskeskseid einetega.

Kokk

Phoenix

Manu autentsed Mehhiko toidud

10-aastane kogemus keskendun autentsetele Mehhiko maitsetele, unustamatute toiduelamuste valmistamisele. Töötasin Mehhiko restoranides ja olin kruiisiliinil tegevjuht. Olen pakkunud erakordseid erateenuseid rahulolevate külalistega.

Kokk

Martini lihtsad pidustused

10 aastat kogemust Pärast Prantsuse toidu omandamist laiendasin edela- ja Uusa-Ameerika kööki. Õppisin Pariisi legendaarses kulinaariakoolis klassikalist Prantsuse kööki. Ma korraldasin JW Marriott Resortis suuremahulisi üritusi.

Kokk

Samantha ülemaailmne maitsefusioon

10 aastat kogemust Olen töötanud köökides ja hallatavates restoranides, uurides ülemaailmseid maitseid ja tehnikaid. Lõpetasin Arizona Kulinaaria Instituudi 2014. aastal ja mul on praktilised köögioskused. Õpin Aasia kööki, omandades põhjalikke teadmisi Jaapani, Korea ja Hiina maitsetest.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas