Airbnb teenused

Kokad asukohas Scottsdale

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Scottsdale

Kokk

Scottsdale

Sasha brantšivõistlused

Mind on viimased 12 aastat õnnistatud, et olen olnud käsitööliste isiklike kokkade peakokk ja omanik! Lisaks veel 15-aastane kogemus restoranitööstuses. Sealhulgas prestiižne Monarch Café ja Scottsdale, Arizona. Minu missioon on anda jõudu teistele kulinaariatööstuse naistele. Kogu mu kokkade meeskond on lõpetanud Arizona kulinaariainstituudi. Mina ja mu meeskond hoolitseme alati selle eest, et kohandada ja luua oma külalistele hämmastavaid eineid ja meeldejäävaid elamusi. Alates planeerimisprotsessist, sealhulgas kõik menüüde üksikasjad, kuni fotode tegemiseni, et saaksid jäädvustada hetki, mida me jagame. Teenuse, stiili ja maitsva toidu kulminatsioon, mis sulle kindlasti meelde jääb! Mul on olnud au töötada paljude kõrgetasemeliste sportlastega.

Kokk

Erakoka toitlustus talust lauani

12-aastane kogemus Olen Aasia vimkaga Ameerika klassikutele spetsialiseerunud kokk. Mul on kaks kulinaarset kraadi ja treenin meisterkoka Beau MacMillani juhendamisel. Ma lihvisin oma oskusi ja loovust, töötades koos meisterkoka Beau MacMillaniga.

Kokk

Mesa

Kokakogemus toiduvõrgustiku hakitud tšempionilt

15-aastane kogemus 15 aastat peakokana on mul olnud mitu restorani ja toiduautot. Õppisin Scottsdale 'is Le Cordon Bleus. Olen toiduvõrgustiku hakitud tšempion ja Supermarket Stakeout 'i tšempion.

Kokk

Peakokk Deani formaalsed privaatgrupi õhtusöögid

Peakokk Dean on lõpetanud Escoffieri auhinna ja lõpetanud Los Angelese Sushi Instituudi LA-s. Professionaalsel toiduvalmistamisel alates 1996. aastast on mõned tema parimad saavutused ACF Escoffier Silver Medal ja kutse valmistada privaatne õhtusöök kuberneri mõisas Denveris, CO. Tema viimase kogemuse hulka kuulub Scottsdale 'i Four Seasons Five Diamond Hotelis. Alates 2019. aastast on ta töötanud isikliku kokana, valmistades värskeid toite klientidele, nagu professionaalsed sportlased ja kogukonna silmapaistvad tegelased. Kokk Deanil on alati olnud kirg kultuuritoitude valmistamise vastu ja talle meeldib näha sõprade, pereliikmete ja klientide rõõmu, kui ta neile süüa teeb. Kokk Deanile meeldib õppida tundma ainulaadseid kultuure ja lisada koostisosade autentsust söögikordadesse

Kokk

Kayla ameerika ja kodustiilis söögikohad

11-aastane kogemus Olen kokk, kes valmistab süüa restoranides, kuurortides, maaklubides ja spordikohtades. Olen lihvinud oma oskusi restoranitööde kaudu erinevates kohtades. Olen teinud koostööd kuulsate kokkadega ja säilitanud mitmekesiseid partnerlusi.

Kokk

Unustamatud Vahemere söögikohad Mariana poolt

Alates 2012. aastast on Take a Chef ühendanud tuhandeid kohalikke kokkasid ja külalisi enam kui 100 riigis kodukoka elamuste kaudu. Selles elamuses on meil hea meel sulle tutvustada, kokk Christine. „Olles üles kasvanud Newcastle Upon Tyne 'i väikelinnas, sai mu kirg toidu vastu alguse koos emaga kodus ja viis mind üle kogu maailma. Üle kümne aasta kogemusega olen koolitanud Hilton Culinary School NG's ja Newcastle 'i ülikoolis ning töötanud parimates hotellides ja restoranides. Olen spetsialiseerunud isikupärastatud menüüde koostamisele, kasutades erinevaid tehnikaid ja ülemaailmseid kööke - valmistan igale taldrikule südant, pärandit ja maitset.“

Kõik kokateenused

Debbie dekadentsed õhtusöögipeod

15-aastane kogemus Olen kokk ja sommeljee, kellel on retseptide arendamise ja toidukujunduse kogemus. Õppisin Prantsuse kööki ja Scottsdale 'i klassikalise toiduakadeemias. Mul on au juhtida seda USA professionaalsete naiste ühiskonda toidu ja külalislahkuse valdkonnas.

Graciela hingeküllane veganiköök

10 aastat kogemust Olen olnud kokk 10 aastat ja kureerinud erasündmusi kogu maailmas. Olen õppinud oma oskusi, reisides kogu maailmas, kasutades oma kogemusi klassiruumina. Olen jaganud oma kirge kogu maailmas — alates Kariibi mere piirkonnast kuni Itaalia ja Aasia vahel.

Manu autentsed Mehhiko toidud

10-aastane kogemus keskendun autentsetele Mehhiko maitsetele, unustamatute toiduelamuste valmistamisele. Töötasin Mehhiko restoranides ja olin kruiisiliinil tegevjuht. Olen pakkunud erakordseid erateenuseid rahulolevate külalistega.

Martini lihtsad pidustused

10 aastat kogemust Pärast Prantsuse toidu omandamist laiendasin edela- ja Uusa-Ameerika kööki. Õppisin Pariisi legendaarses kulinaariakoolis klassikalist Prantsuse kööki. Ma korraldasin JW Marriott Resortis suuremahulisi üritusi.

Christine 'i tipptasemel ja erakoka teenused

13-aastase kogemusega minu sügav armastus toidu ja toiduvalmistamise vastu viis mind ametliku kulinaarse koolituse ja edukalt lõunatama oma erakokateenuste ettevõtte-Gabbeys. Mul on kraad Newcastle 'i kolledžis ja koolitasin 4 aastat Hiltonis kokana. Olen teeninud ka NCL-i kulinaarse auhinna ja viietärnihinnanguid kõigil veebiplatvormidel.

Sasha peene toiduelamus

Olen lõpetanud Arizona kulinaariainstituudi ühe Ameerika Ühendriikide viiest parimast kulinaarsest koolist. Lõpetasin 2011. aastal ja alustasin isikliku kokatööga 2013. aastal. Olen õppinud välismaal Itaalias ja naudin kõrgendatud mugavusklassika loomist, millel on palju maitseid!

Jessica pühad ja muud söögikohad

Tere, mina olen Kim ja ma olen sinu uksehoidja, kellel on Food Fire + Noad. Pärast broneerimist saan aidata sinu broneeringut seadistada ja sind kokk Jessicaga kokku viia! Esita mulle alati küsimusi! Kokk Jessica on professionaalselt süüa teinud alates 2003. aastast, kuid tal on alati olnud kirg toidu ja rõõmu vastu, mida see oma perele ja sõpradele toob. Ta on töötanud väikestes köögikeskkondades suurtele kohapealsetele toitlustusüritustele. Kogemused alates toitlustusköögi ja personali haldamisest kuni majahalduse, juhtide kokk, ettevõtte treener ja Sous Chef. Tema stiili ja tehnikaid saab kokku võtta kui lohutustoit, klassikaline ja uudishimulik.

Zoia kulinaarne elegants

20 aastat kogemust olen teeninud sadu külalisi oma aja jooksul koka ja restoraniomaniku/-operaatorina. Lõpetasin Culinary Business Institute 'i. Ajakiri Soeleishphoenix valis mind Arizonas 25 populaarseima erakokkana.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas