Airbnb teenused

Kokad asukohas Halton Hills

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Itaalia maitsed

Itaalia köök, Peruu ceviches, prantsuse, hispaania, Vahemere ja palju muud.

Kokk Anthony – luksuslik privaatkokk

Kohandatud kodused einestamiskogemused, kus kasutatakse esmaklassilisi hooajalisi koostisosi, läbimõeldud tehnikat, tähelepanelikku teenindust ja sujuvat koristust stressivaba õhtu tagamiseks.

Alates Michelini degusteerimisest kuni perestiilis söögikohtadeni R A-lt

Ma toon oma Michelini tärni koolituse ja oma tippkoka kogemuse sinu koju.

Koka taldrik

„Ma toon oma pika karjääri jooksul peenes söögikohas ja gastronoomias lihvitud oskused, segades ainulaadseid Kariibi maitseid ja koostisosi, et luua maailmaareenil omanäoline kulinaarne kogemus.“

Privaatkokk Alexander

Hooajaline, hingega köök, talust lauale, kohalik toodang, rafineeritud tehnikad.

Erakokk ja elegantne laua stiil Ava poolt

Toon välja läbimõeldud ja hooajalised menüüd puhkepaikadesse, privaatsed õhtusöögid ja intiimsed üritused.

Alshaafi itaalia inspireeritud looming

Olen SSC Orettas, mis on tipptasemel Itaalia peenrestoran, ja kulinaaria magistriõppe tudeng.

Chris Gironda erakoka teenus

GTA kõige kõrgemal privaatne söögikogemus, mis toob restorani kvaliteetset toitu mugavalt oma kodus

Andrei Vahemere ja Itaalia köök

Kokakogemuse toomine oma Airbnb-sse enam kui 15-aastase kulinaarse asjatundega

Andrey vimkaga köök

Olen ülemaailmselt koolitatud kokk, kelle kirg on luua ainulaadseid kulinaarseid menüüsid.

Harry peened söögikohad

Töötasin mõnes Londoni parimas restoranis ja nüüd muudan toidu kuninglikele sobivaks.

Johni vürtsidega ümbritsetud Vahemere köök

Olin kaimanisaarte viietärnihotelli peakokk.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas