Airbnb teenused

Catering-teenused asukohas Levallois-Perret

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik catering-teenused

Salma kaasaegsed Vahemere maitsed

Céline, Guerlain ja Louis Vuitton on kasutanud minu toitlustusteenuseid.

La Table de Fatiha Avastage meie fusion köök

La Table de Fatiha on: Autentne köök, mis põhineb värsketel ja hooajalistel toodetel, prantsuse ja idamaise gastronoomia retseptidel, kohandatud menüü

Peo- ja hõrgutised, autor: Chef Nadia Khémir

Toitlustusteenuse pakkuja LVMH, Chanel, Fun Radio jt kaubamärkidele

Kohandatud toitlustus

Alates menüü kavandamisest kuni roogade esitluseni kujundame koos köögi, mis peegeldab teie maitseid, soove ja vastuvõtu vaimu.

Delphine'i kulinaarsed naudingud

Pakun Prantsuse-Vahemere kööki 4–150-liikmelistele gruppidele.

TERREs Catering Flexitarien Pariis

TERREd ühendavad gastronoomia ja ettevõtete sotsiaalse vastutuse kohustuse, edendades mahepõllumajanduslikke taimseid tooteid, integreerides samal ajal Prantsuse sektorite loomseid koostisosi, austades elamist.

Toitlustaja Fingers Food, üritusteks

Toitlustan 100% omatehtud kööki värskete ja hooajaliste toodetega: sõrmetoit, roogade jagamine, poosivalmis kastid ja elegantne stsenograafia gurmeehetkede jaoks

Amina hooajalised kulinaarteenused

Kodu- ja ürituste korraldajana tegin süüa Lacoste 'ile ja Bonne Mamanile.

Carla Prantsuse-Brasiilia fusion-menüüd

Ma valmistan toitu, mis on inspireeritud minu tööst tippklassi restoranides.

Hooajaline kulinaarne sukeldumine Pariisist Saigoni

Tere tulemast minu lauale, Jaga hooajalist kulinaarset teekonda Pariisi ja Saigoni vahel: helde ja elav laud, mis on täis Prantsuse-Vietnami maitseid, mida koos nautida.

Vii oma peatumine asjatundliku catering-teenusega järgmisele tasemele

Kohalikud professionaalid

Igaks elujuhtumiks sobiv maitsev ja professionaalne catering

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas