Airbnb teenused

Kokad asukohas London Borough of Camden

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas London Borough of Camden

Kokk

Fusion Indian fine dining by Arup

25 aastat kogemust Minu toidureis hõlmab Lääne- ja India kööki, Delhist, Prantsusmaale ja Londonisse. Mul on magistrikraad hotelli- ja toitlustuse juhtimises ning toiduohutuse koolituses. Minu restoran teenis uuendusliku India köögi kaudu Grand Trunk Roadil Michelini taldriku.

Kokk

Pan-Aasia fusioon YE-lt

Olen Le Cordon Bleu Pariisis koolitatud Malaisia erakokk, kellel on ulatuslik kulinaarne kogemus - alates kokanduskursustest kuni korporatiivürituste ja erapidude toitlustamiseni - toon igale roale professionaalsed oskused ja kirg. Signature roogade hulka kuuluvad Nasi Lemak, Malaisia karrikana, Satay, Mee goreng ning mitmesugused mereannid ja koogid. Olles elanud kuues riigis neljal kontinendil ja reisinud enam kui 40 riiki, meeldib mulle jagada oma kulinaarseid teadmisi, reisilugusid ja soovitusi Londoni ja muu jaoks. Ma räägin inglise, mandariini, kantoni ja malai keelt.

Kokk

Suur-London

Ane 'i värske omatehtud köök

Seitse aastat kogemust Minu kulinaarne asjatundlikkus on mitmekesine ja rafineeritud ning keskendub armastusele ja ühtekuuluvusele. Õppisin Brasiilias gastronoomiat, õpin praegu jäätist ja rohkem Prantsuse kondiitritoodete kohta. Töötasin Michelini tärniga restoranis, mis täiustas oma kulinaariaoskusi.

Kokk

Yuzu restorani koka degusteerimismenüü

13 aastat kogemust olen lihvinud oma oskusi kolmes Michelini tärniga köögis ja aidanud käivitada 5 restorani. Töötasin The Five Fieldsis Chelseas, Shaun Rankinis Grantley Hallis ja Bohemia Jerseys. Aitasin Michelini tärniga tähistatud restoranides menüüde loomisel.

Kokk

Briti peopilet Londoni erakokalt

10 aastat kogemust. Olen erakokk, kes on spetsialiseerunud õhtusöökidele ja -üritustele. Õppisin Le Cordon Bleus. Töötasin Londonis asuvas viietärnihotellis Connaught Hotelis kokana.

Kokk

Yuzu hooajaline pere- või buffet-stiilis eine

12 aastat kogemust Olen töötanud Michelini tärniga varustatud köögis ja loon nüüd meeldejäävaid söögikohti kodus. Treenisin The Five Fieldsis, Bohemia Jerseys ja Shaun Rankinis Grantley Hallis. Osalesin kahest avamismeeskonnast uutes restoranides, mis said Michelini tärni.

Kõik kokateenused

Alani klassikalised toidud ja rafineeritud degusteerimismenüüd

Olen töötanud 25-aastase kogemusega peenes söögikohas, luksushotellides ja tipptasemel gastropubides. Mul on NVQ 3. taseme külalislahkuse ja toitlustuse diplom. Töötasin Londoni 1. peatükis, kus aitasin meeskonnal Michelini tärni võita.

Londoni erakokk - värske, värvikas toiduvalmistamine

10-aastane kogemus Olen pühendunud kokk, kellel on tugev taust eramajapidamistes ja superjahtides. Läbisin suurepäraste peakokkade juhendamisel, parandades oma kulinaariaoskusi. Olen töötanud eramajades ja superjahtides.

Maisie hooajalised söögikohad

17-aastane kogemus Ma teen tihedat koostööd mahepõllumajanduslike taludega ja kasutan läbimõeldult kasvatatud toitaineid. Aastaid praktiline treening mitmesugustes köökides suurendas minu oskusi. Minu pagaritöökoda ja söögikoht Ida-Londonis tähistab kohalikke koostisosi ülemaailmse inspiratsiooniga.

Giovanni Itaalia ja Vahemere peened söögikohad

11-aastane kogemus Mul on kokakogemus Michelini tärniga tähistatud restoranides, luksushotellides ja privaatsetes üritustes. Õppisin Itaalias ja Ühendkuningriigis peeneid söögikohti ja Michelini tärniga tähistatud restorane. Olen teinud süüa VIP-idele, tegevjuhtidele ja isegi kuninglikule perele ning mul on ka luksuslik hotellikogemus.

Graciela Rooma köök ja ülemaailmsed maitsed

20-aastane kogemus Restoranide perekonnast tulles ühendan Rooma autentsuse ja rahvusvahelise elegantsi. Õppisin 12 erinevas riigis, lihvides oma oskusi tipptasemel köökides kogu maailmas. Olin Inglise valitsuse peakokk, kes tutvustas Rooma kulinaarset traditsiooni.

Shaloma rahvusvahelised menüüd

Olen kolmeaastane kogemus Olen uuenduslik kokk ja toitlustaja, kes on süüa teinud kulinaarsetele suurepärastele nagu Jamie Oliver. Mul on Surrey ülikooli külalislahkuse juhtimise kraad. Võitsin 2022. aastal Vegan Catering Company of the Year ja mul on veebis üle 100 viietärnihinnangu.

Lihtsad koostisosad, palju maitset Panagiotise poolt

Õppisin 11 aastat kogemust Angler, City Socialis ja Pollen Street Socialis, kõik Michelini tärniga. Lõpetasin Kreekas 2-aastase kulinaariaprogrammi, mis hõlmab ettevalmistusi ja täiustatud tehnikaid. Töötasin kuu aega terve aasta Michelini tärniga tähistatud restoranis Angler.

Sebastiani klassikalised Itaalia menüüd

12 aastat kogemust Olen töötanud tuntud asutustes ning ürituste ja üksikisikute kokkina. Sain Westminster Kingsway kolledžis põhilisi kulinaariaoskusi. Ma täiustan pidevalt oma oskusi, et pakkuda kööki, mida kliendid tõeliselt hindavad.

Söö nagu Mitchi rokkstaar

15-aastane kogemus Ma valmistan maitsvat toitu muusikutele nagu Metallica, Red Hot Chilli Peppers ja Queen. Minu armastus tervisliku toidu valmistamise vastu on inspireeritud mu vanematest. Ma olin 2024. aastal Metallicas tööl The Sunday Times.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas

Avasta veel teenuseid asukohas London Borough of Camden

Lehekülg 1/0