Airbnb teenused

Kokad asukohas Milton

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Itaalia maitsed

Itaalia köök, Peruu ceviches, prantsuse, hispaania, Vahemere ja palju muud.

Privaatkokk Konrad

Prantsuse, Itaalia, Jaapani fusion, hooajaline, degusteerimismenüüd, peretoit.

Sinu kord, sinu menüü sinu Airbnb-s

Red Seal Chef, 18 aastat peenete söögikohtade, ürituste ja eriliste sündmuste korraldamisel. Alates gurmaanidest kuni ettevalmistus- ja allergiasõbralike menüüdeni toon sinu Airbnb kööki tipptasemel kulinaarsed oskused.

Kokk Anthony – luksuslik privaatkokk

Kohandatud kodused einestamiskogemused, kus kasutatakse esmaklassilisi hooajalisi koostisosi, läbimõeldud tehnikat, tähelepanelikku teenindust ja sujuvat koristust stressivaba õhtu tagamiseks.

Alates Michelini degusteerimisest kuni perestiilis söögikohtadeni R A-lt

Ma toon oma Michelini tärni koolituse ja oma tippkoka kogemuse sinu koju.

Koka taldrik

„Ma toon oma pika karjääri jooksul peenes söögikohas ja gastronoomias lihvitud oskused, segades ainulaadseid Kariibi maitseid ja koostisosi, et luua maailmaareenil omanäoline kulinaarne kogemus.“

Privaatkokk Alexander

Hooajaline, hingega köök, talust lauale, kohalik toodang, rafineeritud tehnikad.

Erakokk ja elegantne laua stiil Ava poolt

Toon välja läbimõeldud ja hooajalised menüüd puhkepaikadesse, privaatsed õhtusöögid ja intiimsed üritused.

Hooajaline degusteerimismenüü

Parimad koostisosad, mida esitletakse kaasaegsete tehnikatega.

Alshaafi itaalia inspireeritud looming

Olen SSC Orettas, mis on tipptasemel Itaalia peenrestoran, ja kulinaaria magistriõppe tudeng.

Chris Gironda erakoka teenus

GTA kõige kõrgemal privaatne söögikogemus, mis toob restorani kvaliteetset toitu mugavalt oma kodus

Jayne 'i hooajalised toidud

Pakun 3 - ja 4 - kursuse menüüd, alates Itaalia toidust kuni Vahemere inspireeritud pidudeni.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas