
Tei Wagyu degusteerimiskursus
Pakun Jaapani köögi kaudu kulinaarset seiklust, mis keskendub tuntud Wagyu veiselihale.
Masintõlgitud
Kokk linnas Sumida City
Teenust osutatakse: emc
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Tei.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
6 aastat kogemust
Olen spetsialiseerunud mitmesuguste Wagyu veiseliha kärbete valmistamisele.
Minu käsitöö austamine
Ma kasutan autentseid Jaapani meetodeid, rõhutades Wagyu rikkalikku ja kunstlikku maitset.
Traditsioonist õppinud
Mu pere on küpsetanud ja valmistanud liha kolm põlvkonda.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
4.98, 1243 hinnangut
Kuvatud 0/0
Kuhu pead tulema
emc
3-chōme-25-17 Oshiage
Sumida City, Tōkyō prefektuur 131-0045
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 10-aastased külalised, kuni 10 külalist.
Ligipääsetavus
Peamiselt tasane või ühtlane pind, Olemas on vaikne puhkeruum
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Vabu kohti ei ole
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?