Nicolase reis minu gurmaani vaimu juurde

Pakun traditsioonilist, Vahemere ja Aasia kööki.
Masintõlgitud
Kokk
Teenust osutatakse hosti Chef Nico juures

Toiduekskursioon

€ 90/külaline
Kevadiste lõhnade avastamine alates baarivõrgust kuni Arktika charini, alates lambast Püreneedest kuni Aubraci veiselihani.

Erakordne menüü

€ 155/külaline
Erakordsete toodete degusteerimine, Galicia Rubia Gallega küpsenud veiseliha, siga Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomy Air

€ 180/külaline
Gurmeereis foie gras homaarravioliga ning wellingtoni veiselihafilee ja sinise homaariga.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Chef Nico.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
25 aastat kogemust
Lõpetanud toiduvalmistamise ja kondiitritooted, omandasin taldriku serveerimise kogemuse.
Toitlustaja Pariisist Genfi
Töötasin toitlustajana Pariisist Genfi, täiustades oma oskusi.
Lõpetanud kööki ja kondiitritooteid
Mul on kraad toiduvalmistamises ja küpsetamises.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 10 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Chef Nico hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
Alates € 90/külaline
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Nicolase reis minu gurmaani vaimu juurde

Pakun traditsioonilist, Vahemere ja Aasia kööki.
Masintõlgitud
Kokk
Teenust osutatakse hosti Chef Nico juures
Alates € 90/külaline
Tasuta tühistamine

Toiduekskursioon

€ 90/külaline
Kevadiste lõhnade avastamine alates baarivõrgust kuni Arktika charini, alates lambast Püreneedest kuni Aubraci veiselihani.

Erakordne menüü

€ 155/külaline
Erakordsete toodete degusteerimine, Galicia Rubia Gallega küpsenud veiseliha, siga Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomy Air

€ 180/külaline
Gurmeereis foie gras homaarravioliga ning wellingtoni veiselihafilee ja sinise homaariga.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Chef Nico.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
25 aastat kogemust
Lõpetanud toiduvalmistamise ja kondiitritooted, omandasin taldriku serveerimise kogemuse.
Toitlustaja Pariisist Genfi
Töötasin toitlustajana Pariisist Genfi, täiustades oma oskusi.
Lõpetanud kööki ja kondiitritooteid
Mul on kraad toiduvalmistamises ja küpsetamises.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 10 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Chef Nico hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?