Félixi hooajaline Hispaania köök

Félixi hooajaline Hispaania köök

Keskendun lihtsatele, kvaliteetsetele kohalikele koostisosadele ja loomingulisele, kuid lugupidavale toiduvalmistamisele.
Masintõlgitud
Kokk linnas Madrid
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Félix.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
20 aastat toiduvalmistamist
Olen spetsialiseerunud Andaluusia-Mozarabi ja Prantsuse-Provençali köögile.
Ülemaailmse ettevõtte peakokk
Olen olnud avakokk, juhtivad kulinaarsed meeskonnad rahvusvahelistele restoranidele.
Kulinaaria- ja restoranitreening
Käisin Toledo Hospitality Schoolis ja tegin süüa Hispaanias, Mehhikos ning Ühendkuningriigis ja USAs.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Madrid asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Félix hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
Alates € 50/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 150
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?
Félixi hooajaline Hispaania köök

Félixi hooajaline Hispaania köök

Keskendun lihtsatele, kvaliteetsetele kohalikele koostisosadele ja loomingulisele, kuid lugupidavale toiduvalmistamisele.
Masintõlgitud
Kokk linnas Madrid
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Alates € 50/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 150
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Félix.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
20 aastat toiduvalmistamist
Olen spetsialiseerunud Andaluusia-Mozarabi ja Prantsuse-Provençali köögile.
Ülemaailmse ettevõtte peakokk
Olen olnud avakokk, juhtivad kulinaarsed meeskonnad rahvusvahelistele restoranidele.
Kulinaaria- ja restoranitreening
Käisin Toledo Hospitality Schoolis ja tegin süüa Hispaanias, Mehhikos ning Ühendkuningriigis ja USAs.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Madrid asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Félix hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?