Félixi hooajaline Hispaania köök
Keskendun lihtsatele, kvaliteetsetele kohalikele koostisosadele ja loomingulisele, kuid lugupidavale toiduvalmistamisele.
Masintõlgitud
Kokk linnas Madrid
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Veinide sidumine
€ 25 € 25/külaline
Oma gastronoomilise pakkumise ja menüüde täiendamiseks pakun võimalust kombineerida valitud menüü iga roaga kohandatud erinevate veinidega
Galán
€ 50 € 50/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 150
Koge elegantseid Vahemere söögikohti, kus on tasakaal klassikaliste ja kaasaegsete maitsete vahel.
Tapas y Platos
€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 150
Naudi erinevaid tapasid ja jagatud roogasid, mis ühendavad traditsioonilisi Hispaania retsepte kaasaegsete detailidega.
Tapade vallalised
€ 92 € 92/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 184
Naudi Hispaania maitseid värskete hooajaliste koostisosade ja loominguliste tehnikatega.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Félix.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
20 aastat toiduvalmistamist
Olen spetsialiseerunud Andaluusia-Mozarabi ja Prantsuse-Provençali köögile.
Ülemaailmse ettevõtte peakokk
Olen olnud avakokk, juhtivad kulinaarsed meeskonnad rahvusvahelistele restoranidele.
Kulinaaria- ja restoranitreening
Käisin Toledo Hospitality Schoolis ja tegin süüa Hispaanias, Mehhikos ning Ühendkuningriigis ja USAs.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Said 4 hinnangus hindeks 5.0/5
Kuvatud 0/0
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Madrid ja Toledo asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Félix hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 25 Alates € 25 / külalise kohta
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?





