Peokokk G elav tulega

Pakun köögis elamusi, mis ühendavad endas traditsiooni, tuld ja maitseid, mida pakub Argentiina asado ja lahtisel tulel aeglane küpsetamine.
Masintõlgitud
Kokk linnas Asheville
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Traditsiooniline Asado

€ 130 € 130/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 433
Traditsiooniline gaucho-stiilis asado toob sinu lauale Argentina grilli olemuse. Söega maitsestatud ribeye Suitsutatud sinepiga külgsteik Raudristi searibad Asado-stiilis grillitud kana Söerestitud teriyaki köögiviljad Bataat „Al Rescoldo“ Autentne Caesari salat

Täielik Asado elamus

€ 148 € 148/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 433
Koge täielikku tõelist Argentina asadot värskete hooajaliste toodetega. Kõikehõlmav peresõbralik pidu: Eelroad Choripáni võileivad Suitsutatud Portobello seene ja brie suupisted Prosciutto-sse mähitud merikammkarbid Esimene kursus Patagoonia saagikoristuse salat Põhiroog Söega maitsestatud ribeye Suitsutatud sinepiga külgsteik Raudristi searibad Asado-stiilis grillitud kana Söerestitud teriyaki köögiviljad Bataat „Al Rescoldo“ Magustoit Fuegos Bourbon šokolaadi brownie

Merest grillini

€ 148 € 148/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 433
Krevetid, kammkarbid, austrid, lõhe, mahi mahi, snapper ja kaheksajalg. Kõik gaucho-stiilis meie avatud tulega grillil.

10-käiguline menüü Live-Fire

€ 156 € 156/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 780
Esimene kursus: söest suudeldud austrid Teine kursus: Provoleta a la Parrilla Kolmas käik: saagikoristuse salat Neljas kursus: „A la Llama“ Carolina forell Viies käik: suitsutatud polenta medaljon Kuuenda kursus: „A la Cruz“ beebi seljariibid Seitsmes käik: grillitud kanatiivad Kaheksas kursus: 24 tundi soolvees marineeritud filet mignon Üheksas kursus: hooajalised juur- ja köögiviljad Magustoit: traditsiooniline piimakreem värske koore ja marjadega
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Guillermo.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 16 aastat
Peaaegu 20 aastat kogemust professionaalse avatud tulekokkana.
Karjääri tipphetk
Las Piedrase omanik ja peakokk, Argentiina grill ja restairant, üle 15 aasta.
Haridus ja koolitus
Sündisin ja kasvasin üles Buenos Aireses ning õppisin oma vanaisalt tule valmistamise saladusi.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 2 hinnangus hindeks 5.0/5

Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Asheville, Candler ja Canton asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 20 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 148 Alates € 148 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 433
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Peokokk G elav tulega

Pakun köögis elamusi, mis ühendavad endas traditsiooni, tuld ja maitseid, mida pakub Argentiina asado ja lahtisel tulel aeglane küpsetamine.
Masintõlgitud
Kokk linnas Asheville
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 148 Alates € 148 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 433
Tasuta tühistamine

Traditsiooniline Asado

€ 130 € 130/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 433
Traditsiooniline gaucho-stiilis asado toob sinu lauale Argentina grilli olemuse. Söega maitsestatud ribeye Suitsutatud sinepiga külgsteik Raudristi searibad Asado-stiilis grillitud kana Söerestitud teriyaki köögiviljad Bataat „Al Rescoldo“ Autentne Caesari salat

Täielik Asado elamus

€ 148 € 148/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 433
Koge täielikku tõelist Argentina asadot värskete hooajaliste toodetega. Kõikehõlmav peresõbralik pidu: Eelroad Choripáni võileivad Suitsutatud Portobello seene ja brie suupisted Prosciutto-sse mähitud merikammkarbid Esimene kursus Patagoonia saagikoristuse salat Põhiroog Söega maitsestatud ribeye Suitsutatud sinepiga külgsteik Raudristi searibad Asado-stiilis grillitud kana Söerestitud teriyaki köögiviljad Bataat „Al Rescoldo“ Magustoit Fuegos Bourbon šokolaadi brownie

Merest grillini

€ 148 € 148/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 433
Krevetid, kammkarbid, austrid, lõhe, mahi mahi, snapper ja kaheksajalg. Kõik gaucho-stiilis meie avatud tulega grillil.

10-käiguline menüü Live-Fire

€ 156 € 156/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 780
Esimene kursus: söest suudeldud austrid Teine kursus: Provoleta a la Parrilla Kolmas käik: saagikoristuse salat Neljas kursus: „A la Llama“ Carolina forell Viies käik: suitsutatud polenta medaljon Kuuenda kursus: „A la Cruz“ beebi seljariibid Seitsmes käik: grillitud kanatiivad Kaheksas kursus: 24 tundi soolvees marineeritud filet mignon Üheksas kursus: hooajalised juur- ja köögiviljad Magustoit: traditsiooniline piimakreem värske koore ja marjadega
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Guillermo.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 16 aastat
Peaaegu 20 aastat kogemust professionaalse avatud tulekokkana.
Karjääri tipphetk
Las Piedrase omanik ja peakokk, Argentiina grill ja restairant, üle 15 aasta.
Haridus ja koolitus
Sündisin ja kasvasin üles Buenos Aireses ning õppisin oma vanaisalt tule valmistamise saladusi.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 2 hinnangus hindeks 5.0/5

Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Asheville, Candler ja Canton asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 20 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?