Jamesi Indo-Fijia maitsed
Loon külalistele unustamatuid elamusi indohi kultuurilise puudutusega.
Masintõlgitud
Kokk linnas San Francisco
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Veganite degusteerimise menüü
€ 22/külaline
See Fidži-India maitsete plahvatus hõlmab pannil praetud jakadressa masala, maitsvat segatud Fidži dhalit, pehmet roti ja lõhnavat riisi.
Indo-Fijia degusteerimismenüü
€ 22/külaline
Selles elavas Fidži-India pidusöögis on kodune kana masala, maitsvad segatud Fidži dhal, pehme roti ja lõhnav riis.
Fidži surfamine ja muruplats
€ 43/külaline
See on julge segu saare maitsetest, mis sisaldavad bula-krevette ja õrna sojakastme lambaliha, mida täiendavad Fidži dhal, pehme roti ja lõhnav riis.
Indo-Fijiani degusteerimismenüü
€ 52/külaline
Proovi erinevaid Fidži-India kööki, mis sisaldab kana masala, sojakastme lambaliha, panniga praetud jakad, mustasilmadega herneste chole ja spinat lolo, mida serveeritakse segatud Fidži dhal ja pehme rotiga.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile James.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
17-aastane kogemus
Asub San Franciscos, keskendun külalislahkusele ja Indo-Fijia kulinaarsele kunstile.
Tärnihinnangute viietärnihinnangud
Mul on erakordse teenuse eest Yelpis ja Google 'is viietärnihinnang.
New Yorgi juhtiv kokakoolitus
Treenisin peakokk Floyd Cardoziga New Yorgi restoranis Tabla India restoranis.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas San Francisco asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Võid tulla ka minu juurde:
San Francisco, California osariik, 94114, Ameerika Ühendriigid
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 10 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Vabu kohti ei ole
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?