Šikk ja lõõgastav privaatne söögituba peakokk Arnoga

Üle 30 aasta teadmised toidust ja veinist Euroopast, Okeaaniast ja Ameerikast. Kulinaaria kraad Nice 'i kulinaariakoolist, tunnustab Prantsuse tippkokke. Menüüd, mis meelest puhuvad ja ei tohi lärmi teha.
Masintõlgitud
Kokk linnas Los Angeles
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Rannikualade suupisted

€ 108 
Broneeringu minimaalne hind: € 815
Naudi lõõgastavat kolmekäigulist toitu, alustades köögiviljade ja maitsetaimede kastmega, millele järgneb maitsev kala peavalu koos maitsva või puuviljakastmega, mis põhineb sinu eelistustel, ja šokolaadis sulatatud kook soolase või karamelliga ja vaniljejäätisega.

Kõrgenenud menüü

€ 129 
Broneeringu minimaalne hind: € 515
Naudi rafineeritud 3-käigulist toitu, mis sisaldab õrna turukala aurutatud köögiviljade ja värskete maitsetaimedega, millele järgneb sinu lemmikliha, mida serveeritakse hooajaliste roheliste ja maitsva kerge kastmega, enne kui puuviljapõhine magustoit lõpetab sinu isikupärastatud „carte blanche“ talust lauamenüü.

VIP-peo

€ 151 
Broneeringu minimaalne hind: € 901
Valmistu rikkalikuks 4-käiguliseks menüüks, alustades hiidlesta ja wagyu tartarega riisikrõpsudel, millele järgneb taluturu taimetoitlaste sissepääs ja krõbe pardipoeg gurmeekartuli ja tsitruse sametise kastmega. Magustoiduks: vahukoore ja soolavõi karamelliga kroonitud šokolaadikook.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Arno.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 10 aastat
Olen valmistanud toitu ülimalt tervetele inimestele Prantsusmaal, Uus-Meremaal ja USAs
Märkimisväärsed kliendid ja partnerlused
Ma tegin süüa Tema Majesteedile, Tonga kuningannale, Van Cleefile ja Arpelsile, Le Creusetile ja muule.
Paul Augieri kulinaariakooli lõpetanud
Treenisin ka Le Relais & Chateaux's La Table de Pierre 'is Prantsuse Rivieras.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 2 hinnangus hindeks 5.0/5

Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Los Angeles, Santa Clarita, Avalon ja Acton asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 129 
Broneeringu minimaalne hind: € 515
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Šikk ja lõõgastav privaatne söögituba peakokk Arnoga

Üle 30 aasta teadmised toidust ja veinist Euroopast, Okeaaniast ja Ameerikast. Kulinaaria kraad Nice 'i kulinaariakoolist, tunnustab Prantsuse tippkokke. Menüüd, mis meelest puhuvad ja ei tohi lärmi teha.
Masintõlgitud
Kokk linnas Los Angeles
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 129 
Broneeringu minimaalne hind: € 515
Tasuta tühistamine

Rannikualade suupisted

€ 108 
Broneeringu minimaalne hind: € 815
Naudi lõõgastavat kolmekäigulist toitu, alustades köögiviljade ja maitsetaimede kastmega, millele järgneb maitsev kala peavalu koos maitsva või puuviljakastmega, mis põhineb sinu eelistustel, ja šokolaadis sulatatud kook soolase või karamelliga ja vaniljejäätisega.

Kõrgenenud menüü

€ 129 
Broneeringu minimaalne hind: € 515
Naudi rafineeritud 3-käigulist toitu, mis sisaldab õrna turukala aurutatud köögiviljade ja värskete maitsetaimedega, millele järgneb sinu lemmikliha, mida serveeritakse hooajaliste roheliste ja maitsva kerge kastmega, enne kui puuviljapõhine magustoit lõpetab sinu isikupärastatud „carte blanche“ talust lauamenüü.

VIP-peo

€ 151 
Broneeringu minimaalne hind: € 901
Valmistu rikkalikuks 4-käiguliseks menüüks, alustades hiidlesta ja wagyu tartarega riisikrõpsudel, millele järgneb taluturu taimetoitlaste sissepääs ja krõbe pardipoeg gurmeekartuli ja tsitruse sametise kastmega. Magustoiduks: vahukoore ja soolavõi karamelliga kroonitud šokolaadikook.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Arno.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 10 aastat
Olen valmistanud toitu ülimalt tervetele inimestele Prantsusmaal, Uus-Meremaal ja USAs
Märkimisväärsed kliendid ja partnerlused
Ma tegin süüa Tema Majesteedile, Tonga kuningannale, Van Cleefile ja Arpelsile, Le Creusetile ja muule.
Paul Augieri kulinaariakooli lõpetanud
Treenisin ka Le Relais & Chateaux's La Table de Pierre 'is Prantsuse Rivieras.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 2 hinnangus hindeks 5.0/5

Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Los Angeles, Santa Clarita, Avalon ja Acton asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?