Kaasaegne Texase tulekahju peakokk Van Dornilt
Treenitud Leithsi toidu- ja veinikoolis, Hill Country Cateringi peakokk.
Masintõlgitud
Kokk linnas Fredericksburg
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Hooaja karjalaud
€ 85/külaline
See hooajaline pidusöök sisaldab kunstipäraselt paigutatud juustu, sarmikaid, värskeid puuvilju ja majapidamisi.
Rahvahulkade rõõmustajad
€ 85/külaline
See pöörlev valik vooluvõrku, külgi ja kaasneid on mõeldud juhuslikeks kogunemisteks või kontorilõunadeks.
Perestiilis õhtusöök hooaja stiilis õhtusöök
€ 120/külaline
Laua keskele serveeritakse läbimõeldud roogasid lõõgastava ja kõrgendatud atmosfääri loomiseks.
3-4-käiguline õhtusöök
€ 171/külaline
See 3-4-käiguline õhtusöök sisaldab kaunilt hooajalisi kokajalisi roogasid.
7-käiguline degusteerimismenüü
€ 256/külaline
See intiimne seitsmekäiguline degusteerimismenüü pakub hooajalisi ja väljendusrikkaid roogasid, mis tutvustavad kaasaegset Texase maitset.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Shannon.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 10 aastat
Enne privaatse söögikoha pakkumist tegin süüa lugupeetud Austini köökides ja juhtivatel üritustel.
Karjääri tipphetk
Olen esimene Texase kodanik, kes lõpetas Londoni Leithsi toidu- ja veinikooli.
Haridus ja koolitus
Õppisin Leithsi toidu- ja veinikoolis ning mul on 1. taseme sommeljee sertifikaat.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Fredericksburg asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Võid tulla ka minu juurde:
San Marcos, Texase osariik, 78666, Ameerika Ühendriigid
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Alates € 120/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 1 281
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?