Sitsiilia maitse koos peakokk Fabio Simone 'iga

Avasta kõige õigem Sitsiilia rafineeritud ja kaasahaarava kulinaarse elamuse kaudu
Masintõlgitud
Kokk linnas Catania
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Sitsiilia aia olemus

€ 75/külaline
Värskete köögiviljade ja maitsetaimede autentsed maitsed saare aiast ALUSTUSEKS Giarratana punane sibul küpsetatud sous-vide, mis on täidetud kitsejuustu ja basiilikuga, serveeritud maasikavinaigrette 'iga ESIMENE KURSUS Carnaroli risotto kõrvitsa ja Etna porcini seentega, pühvli sinihallitusjuustukaste PÕHIROOG Praetud läätseprokett safranikastme ja krõbedaid metsikuid rohelisi MAGUSTOIT Shortcrust-kondiitritooted Chantilly kreemi ja Etnaga metsmaasikad

Etna: Maa, tuli ja liha

€ 80/külaline
Teekond Sitsiilia südamest, et nautida sooja ja sügavat kogemust. Lugu maitsest ja saare identiteedist ALUSTUSEKS Cacio Cavallo cheese crespella with Sicilian scottona tartare, Etna Porcini seen, caper puuviljad ja küüslaugud ESIMENE KURSUS Värske paccheri pasta alla Norma tomatiga kaste, praetud baklažaan ja küpsetatud soolatud ricotta juust PÕHIROOG Tenderloin imev siga Nebrodi mägedest marsala veinikastme ja maitsetaimedega kartulid MAGUSTOIT Sitsiilia kondiitritoodete degusteerimine

Sitsiilia, kus saar kohtub merega

€ 90/külaline
Maitse merd, ela Sitsiilias, tunne Vahemerd ALUSTUSEKS Kohalik punane tuunikala tartare, tsitrusviljasalat greipfruudi, apelsinide ja sidrunitega, avokaado mousse, jogurtikaste ja peterselliklorofüll ESIMENE KURSUS Kodused pastanupud, mis on täidetud ricotta ja suletatud sidruniga, kohalik gurnard-kalakaste ja röstitud küüslaugu leivapuru PÕHIROOG Päeva saak küpsetatud en papillote citrus panzanella salatiga MAGUSTOIT Sitsiilia sidrunimousse kõrbenud sidrunipulbriga

Värske pasta kokanduskursus

€ 100/külaline
Avasta käsitsi valmistatud värsket pastat huvitaval ja autentsel kursusel. Kokk Fabio Simone juhendamisel õpid töötama jahu ja munadega, et luua täiuslikke tainasid, kujundada erinevaid traditsioonilisi pastavorme ja valmistada klassikalisi Itaalia roogasid. Praktiline ja sensoorne kogemus, mis ühendab traditsiooni ja loovust ning toob sinu lauale ehtsad ja iidsed maitsed. Ideaalne neile, kes soovivad süvendada oma teadmisi Itaalia kulinaarsest kultuurist ja nautida maitsvat ja lõbusat reisi

The Art of Flavor

€ 110/külaline
Gourmet 5 käiku, traditsioonide ja innovatsiooni kogemus AMUSE BOUCHE Vedel pitsa sensoorne elamus Röstitud leiva kreem, San Marzano tomatikaste, pühvli stracciatella juust ALUSTUSEKS Itaalia stiilis röstitud veiseliha tuunimajoneesikastme, kaerpuuviljadega, ja escarole ESIMENE KURSUS Kodune Bologna lasan, vananenud parmesan juustu ja safranikaste PÕHIROOG Mesi ja must pipar klaasitud veiseliha sisefilee kohviga klaasitud beebiporgandid ja metsikud rohelised MAGUSTOIT Zabaione ja Tiramisù
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Fabio.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
16 aastat kogemust
Rafineerisin oma kulinaarset tehnikat Michelini tärniga varustatud köögis Nice 'is ja Monte Carlos.
Shardi töökogemus
Töötasin kuulsas restoranis The Shardis Londonis, et täiustada oma oskusi köögis.
Majutusteenuste tehnik
Mul on majutusteenuste tehnikuna diplom.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 1 hinnangus hindeks 5.0/5

Keskmine tärnihinnang ilmub pärast 3 hinnangut.
Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Catania, Siracusa ja Taormina asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 4-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Fabio hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
Alates € 100/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 250
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Sitsiilia maitse koos peakokk Fabio Simone 'iga

Avasta kõige õigem Sitsiilia rafineeritud ja kaasahaarava kulinaarse elamuse kaudu
Masintõlgitud
Kokk linnas Catania
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Alates € 100/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 250
Tasuta tühistamine

Sitsiilia aia olemus

€ 75/külaline
Värskete köögiviljade ja maitsetaimede autentsed maitsed saare aiast ALUSTUSEKS Giarratana punane sibul küpsetatud sous-vide, mis on täidetud kitsejuustu ja basiilikuga, serveeritud maasikavinaigrette 'iga ESIMENE KURSUS Carnaroli risotto kõrvitsa ja Etna porcini seentega, pühvli sinihallitusjuustukaste PÕHIROOG Praetud läätseprokett safranikastme ja krõbedaid metsikuid rohelisi MAGUSTOIT Shortcrust-kondiitritooted Chantilly kreemi ja Etnaga metsmaasikad

Etna: Maa, tuli ja liha

€ 80/külaline
Teekond Sitsiilia südamest, et nautida sooja ja sügavat kogemust. Lugu maitsest ja saare identiteedist ALUSTUSEKS Cacio Cavallo cheese crespella with Sicilian scottona tartare, Etna Porcini seen, caper puuviljad ja küüslaugud ESIMENE KURSUS Värske paccheri pasta alla Norma tomatiga kaste, praetud baklažaan ja küpsetatud soolatud ricotta juust PÕHIROOG Tenderloin imev siga Nebrodi mägedest marsala veinikastme ja maitsetaimedega kartulid MAGUSTOIT Sitsiilia kondiitritoodete degusteerimine

Sitsiilia, kus saar kohtub merega

€ 90/külaline
Maitse merd, ela Sitsiilias, tunne Vahemerd ALUSTUSEKS Kohalik punane tuunikala tartare, tsitrusviljasalat greipfruudi, apelsinide ja sidrunitega, avokaado mousse, jogurtikaste ja peterselliklorofüll ESIMENE KURSUS Kodused pastanupud, mis on täidetud ricotta ja suletatud sidruniga, kohalik gurnard-kalakaste ja röstitud küüslaugu leivapuru PÕHIROOG Päeva saak küpsetatud en papillote citrus panzanella salatiga MAGUSTOIT Sitsiilia sidrunimousse kõrbenud sidrunipulbriga

Värske pasta kokanduskursus

€ 100/külaline
Avasta käsitsi valmistatud värsket pastat huvitaval ja autentsel kursusel. Kokk Fabio Simone juhendamisel õpid töötama jahu ja munadega, et luua täiuslikke tainasid, kujundada erinevaid traditsioonilisi pastavorme ja valmistada klassikalisi Itaalia roogasid. Praktiline ja sensoorne kogemus, mis ühendab traditsiooni ja loovust ning toob sinu lauale ehtsad ja iidsed maitsed. Ideaalne neile, kes soovivad süvendada oma teadmisi Itaalia kulinaarsest kultuurist ja nautida maitsvat ja lõbusat reisi

The Art of Flavor

€ 110/külaline
Gourmet 5 käiku, traditsioonide ja innovatsiooni kogemus AMUSE BOUCHE Vedel pitsa sensoorne elamus Röstitud leiva kreem, San Marzano tomatikaste, pühvli stracciatella juust ALUSTUSEKS Itaalia stiilis röstitud veiseliha tuunimajoneesikastme, kaerpuuviljadega, ja escarole ESIMENE KURSUS Kodune Bologna lasan, vananenud parmesan juustu ja safranikaste PÕHIROOG Mesi ja must pipar klaasitud veiseliha sisefilee kohviga klaasitud beebiporgandid ja metsikud rohelised MAGUSTOIT Zabaione ja Tiramisù
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Fabio.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
16 aastat kogemust
Rafineerisin oma kulinaarset tehnikat Michelini tärniga varustatud köögis Nice 'is ja Monte Carlos.
Shardi töökogemus
Töötasin kuulsas restoranis The Shardis Londonis, et täiustada oma oskusi köögis.
Majutusteenuste tehnik
Mul on majutusteenuste tehnikuna diplom.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 1 hinnangus hindeks 5.0/5

Keskmine tärnihinnang ilmub pärast 3 hinnangut.
Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Catania, Siracusa ja Taormina asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 4-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Fabio hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?