Javieri Vahemere maitse
Privaatjahi kokk, kellel on üle 20 aasta kogemusi Vahemerel, reisides läbi meie mere, ühendades traditsioonid, loovuse, värske toote, lihtsa köögi, maitse ja aususe.
Masintõlgitud
Kokk linnas Madrid
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Tapa proovide võtmine
€ 50/külaline
Kulinaaria teekond läbi Hispaania maitsete, kaasaegsete detailide ning piirkonnale iseloomuliku sügavuse ja harmooniaga. See ettepanek ühendab traditsioonilised suurepäraste roogade maitsed, mis pakuvad valikut miniatuurset kööki. Tapad kõige klassikalisematest kuni uusimate tehnikateni
Traditsioon ja maitse
€ 60/külaline
Tasakaalustatud menüü, mis on inspireeritud pereretseptidest ja Javieri Vahemere piirkonna juurtest. Võid oodata elavaid eelroogasid, traditsioonilisi Hispaania esimesi kursusi ja rikkalikke põhiroogasid.
Paellaetendus kokkamine
€ 75/külaline
Naudi paella valmistamise õppimist, lisaks valmistame seda ikoonilist rooga turu parimate koostisosadega, valmistame sangríasid. Paellas vesteldes maitseme suupisteid ja salateid
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Javier.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
21 aastat kogemust
Üle 20-aastane kokkamine privaatsetes jahtides ja restoranides.
Kokk privaatsetel jahtidel
Privaatne kokk jahtidel ja eriüritustel merendussektoris.
Perekonna koolitamine
Õppisin Madridi majutuskoolis ja õppisin koos pereõpetajatega.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Madrid asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Javier hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
Alates € 50/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 100
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?