Kaasaegsed Prantsuse peened söögikohad Michelle 'ilt

Euroopa traditsioonide ja kohalike toodete kujundatud rafineeritud privaatne söögikogemus.
Masintõlgitud
Kokk linnas Málaga
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Elegantne lohutustoit

€ 120/külaline
Mugav toit, mis on ümber kujundatud peenete söögikohtadega. Menüü tasakaalustab nostalgiat ja viimistlust ning iga roog on täiuslik.

Prantsuse Riviera kohtub Andaluusiaga

€ 140/külaline
Vahemere fusioonimenüü, kus klassikaline Prantsuse tehnika kohtub Lõuna-Hispaania elavate maitsete ja koostisosadega. Iga roog on õrn, päikesepaisteline ja rafineeritud.

Allkirja degusteerimise menüü

€ 165/külaline
Eksklusiivne degusteerimismenüü, mis on inspireeritud kulinaarsest teekonnast. Norra mõju, Prantsuse sihtasutus ja hooajalised Andaluusia tooted on täielikult eksponeeritud.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Konrad.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
15 aastat kogemust
15 aastat Oslo peenes söögikohas, alates haute gastronoomiast kuni lohutustoiduni.
Parimad Oslo restoranid
Õppis Prantsuse peened söögikohad, valmistades samal ajal roogasid alates 8. eluaastast.
Populaarseimad köögid
Treenitud koos parimate Oslo kokkadega Festningenis, Cru Vin og Matis, Gamle Rådhusetis.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Málaga asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Võid tulla ka minu juurde: 29006, Málaga, Andalusia, Hispaania

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Konrad hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
Alates € 140/külaline
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Kaasaegsed Prantsuse peened söögikohad Michelle 'ilt

Euroopa traditsioonide ja kohalike toodete kujundatud rafineeritud privaatne söögikogemus.
Masintõlgitud
Kokk linnas Málaga
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Alates € 140/külaline
Tasuta tühistamine

Elegantne lohutustoit

€ 120/külaline
Mugav toit, mis on ümber kujundatud peenete söögikohtadega. Menüü tasakaalustab nostalgiat ja viimistlust ning iga roog on täiuslik.

Prantsuse Riviera kohtub Andaluusiaga

€ 140/külaline
Vahemere fusioonimenüü, kus klassikaline Prantsuse tehnika kohtub Lõuna-Hispaania elavate maitsete ja koostisosadega. Iga roog on õrn, päikesepaisteline ja rafineeritud.

Allkirja degusteerimise menüü

€ 165/külaline
Eksklusiivne degusteerimismenüü, mis on inspireeritud kulinaarsest teekonnast. Norra mõju, Prantsuse sihtasutus ja hooajalised Andaluusia tooted on täielikult eksponeeritud.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Konrad.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
15 aastat kogemust
15 aastat Oslo peenes söögikohas, alates haute gastronoomiast kuni lohutustoiduni.
Parimad Oslo restoranid
Õppis Prantsuse peened söögikohad, valmistades samal ajal roogasid alates 8. eluaastast.
Populaarseimad köögid
Treenitud koos parimate Oslo kokkadega Festningenis, Cru Vin og Matis, Gamle Rådhusetis.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Málaga asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Võid tulla ka minu juurde: 29006, Málaga, Andalusia, Hispaania

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Konrad hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?