Baski maitsed: traditsioonist trendini
Toon üle20 aasta tippkööki ja toiduuuringuid. Iga õhtusöök on isiklik lähenemine baski maitsetele, mis on valmistatud koka silmaga, juurdunud traditsioonidest ja jagatud nagu vanade sõpradega.
Masintõlgitud
Kokk linnas Donostia
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Salajase seltsi menüü
€ 130
Broneeringu minimaalne hind: € 450
Ma küpsetan, mis on oluline. Baski toidud, mis on ehitatud tol päeval värsketest kokotxadest, blistreeritud paprika, aeglase ajuga lihast. Anšoovised on nii teravad, et nad äratavad su üles. Veinid, mis teenivad oma valamise. Ei mingeid trikke. Ainult kokk, laud, tõeline toit ja seltskond, mis paneb sind ajataju kaotama. Küüslauk tabab esimesena. Siis sool. Siis vaikus - kui see on piisavalt hea, et keegi ei räägi. See ei ole etendus. See on söögikord, mida tasub meeles pidada.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Erich.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 20 aastat
Exec. Chef at LABe; trained at Mugaritz and El Racó de Can Fabes. Gustu teadus- ja arendustegevuse kokk.
Karjääri tipphetk
APF-i auhinna võitja; kõneleja HIP Madridis, TALA tippkohtumisel ja Pot Luck Food Talks
Haridus ja koolitus
Culinary degree at ICC Caracas + Food Experience Design at Culinary Institute of America
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Donostia asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Võid tulla ka minu juurde:
20012, Donostia-San Sebastian, Basque Country, Hispaania
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 16 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.
Erich hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 130
Broneeringu minimaalne hind: € 450
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?