Hooajaline erakokk Lisa
Valmista hooajaliselt inspireeritud talutoite, kus saab süüa kõige värskematest kohalikest koostisosadest
Masintõlgitud
Kokk linnas Santa Barbara
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Hors d'oeuvres
€ 55/külaline
Savoy väikesed ampsud nagu Crisp Crab Cakes & Meyer Lemon Aioli,
Spring Green Pea & Redish Crostini,
Chimichurri Shrimp Skewers,
Caesar Salad Deviled Eggs w/ Garlic Breadcrumbs, Caprese Skewers w/ Housemade Basil Pesto
Kolmekäiguline lõuna- või õhtusöök
€ 111/külaline
Spetsiaalne valik eelroog või salat, põhiroog ja magustoit
Perestiilis õhtusöök
€ 115/külaline
Valik eelroad, salatirada, põhiroog ja magustoit, mida serveeritakse suurtele taldrikutele hõlpsaks serveerimiseks
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Lisa.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 16 aastat
Olen kohalik erakokk, kes teenindab Santa Barbarat, Montecitot, Summerlandi ja Carpinteriat
Karjääri tipphetk
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Haridus ja koolitus
Lõpetanud UC Berkeley & Le Cordon Bleu kulinaarsete kunstide kolledžis Pasadenas
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Santa Barbara, Montecito, Summerland ja Carpinteria asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Alates € 55/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 405
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?