Hooajaline erakokk Lisa

Valmista hooajaliselt inspireeritud talutoite, kus saab süüa kõige värskematest kohalikest koostisosadest
Masintõlgitud
Kokk linnas Santa Barbara
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Hors d'oeuvres

€ 55/külaline
Savoy väikesed ampsud nagu Crisp Crab Cakes & Meyer Lemon Aioli, Spring Green Pea & Redish Crostini, Chimichurri Shrimp Skewers, Caesar Salad Deviled Eggs w/ Garlic Breadcrumbs, Caprese Skewers w/ Housemade Basil Pesto

Kolmekäiguline lõuna- või õhtusöök

€ 111/külaline
Spetsiaalne valik eelroog või salat, põhiroog ja magustoit

Perestiilis õhtusöök

€ 115/külaline
Valik eelroad, salatirada, põhiroog ja magustoit, mida serveeritakse suurtele taldrikutele hõlpsaks serveerimiseks
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Lisa.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 16 aastat
Olen kohalik erakokk, kes teenindab Santa Barbarat, Montecitot, Summerlandi ja Carpinteriat
Karjääri tipphetk
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Haridus ja koolitus
Lõpetanud UC Berkeley & Le Cordon Bleu kulinaarsete kunstide kolledžis Pasadenas
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Santa Barbara, Montecito, Summerland ja Carpinteria asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Alates € 55/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 405
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Hooajaline erakokk Lisa

Valmista hooajaliselt inspireeritud talutoite, kus saab süüa kõige värskematest kohalikest koostisosadest
Masintõlgitud
Kokk linnas Santa Barbara
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Alates € 55/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 405
Tasuta tühistamine

Hors d'oeuvres

€ 55/külaline
Savoy väikesed ampsud nagu Crisp Crab Cakes & Meyer Lemon Aioli, Spring Green Pea & Redish Crostini, Chimichurri Shrimp Skewers, Caesar Salad Deviled Eggs w/ Garlic Breadcrumbs, Caprese Skewers w/ Housemade Basil Pesto

Kolmekäiguline lõuna- või õhtusöök

€ 111/külaline
Spetsiaalne valik eelroog või salat, põhiroog ja magustoit

Perestiilis õhtusöök

€ 115/külaline
Valik eelroad, salatirada, põhiroog ja magustoit, mida serveeritakse suurtele taldrikutele hõlpsaks serveerimiseks
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Lisa.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 16 aastat
Olen kohalik erakokk, kes teenindab Santa Barbarat, Montecitot, Summerlandi ja Carpinteriat
Karjääri tipphetk
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Haridus ja koolitus
Lõpetanud UC Berkeley & Le Cordon Bleu kulinaarsete kunstide kolledžis Pasadenas
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Santa Barbara, Montecito, Summerland ja Carpinteria asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?