Privaatne kokk sinu majutuskohas
Mina olen Laura, sinu privaatne kokk ja ma toon Itaalia toiduvalmistamise elamuse otse sinu puhkemajja!
Masintõlgitud
Kokk linnas Gaiole in Chianti
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Kokanduskursus - pasta valmistamine
€ 120
Mina olen Laura, sinu erakokk!
Valmistame traditsioonilise Itaalia menüü:
- Toscana antipasto
- Käsitsi valmistatud ravioolid ricotta ja spinatiga
- Minu isiklik tiramisu.
Seejärel naudi einet ühe pudeli Chianti veiniga.
Ma toon kõik tööriistad ja koostisosad sinu puhkemajja.
Sul on vaja ainult kraanikaussi, lauda ja töötavat kööki.
Lõbus praktiline kogemus peredele, paaridele või sõpradele koos retseptidega e-posti teel ja põlle hoidmiseks!
Itaalia kokkamiskursus
€ 150
Mina olen Laura, sinu erakokk!
Valmistame täieliku Itaalia menüü:
- Toscana antipasto
- käsitsi valmistatud ravioolid
- lihapallid
- minu tiramisu versioon.
Seejärel naudi einet ühe pudeli Chianti veiniga.
Ma toon kõik tööriistad ja koostisosad sinu puhkemajja.
Sul peab olema ainult kraanikauss, laud ja töököök.
Lõbus praktiline kogemus peredele, paaridele või sõpradele koos retseptidega e-posti teel ja põlle hoidmiseks!
Privaatne toiduelamus
€ 165
Eksklusiivne söögikogemus sinu villas: loon isikupärastatud menüü, mis põhineb sinu maitsele ja vajadustele. Kõik, mida pead tegema, on nautida hetke, kui ma hoolitsen toiduvalmistamise, serveerimise ja koristamise eest.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Laura.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Gaiole in Chianti, Radda in Chianti, Greve in Chianti ja Arezzo asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 6-aastased külalised, kuni 16 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Laura hostib ettevõttena
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 120
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?




