Autori rahvusvaheline loominguline toiduvalmistamine

Naudi Aasia ja Ladina-Ameerika mõjutustega Vahemere juurte ettepanekut.
Masintõlgitud
Kokk linnas Marbella Center
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Vahemere hing

€ 50/külaline
Värske ja maitsev ekskursioon Vahemere köögis. Hooajalised koostisosad, kerged retseptid ja palju maitset. Ideaalne jagamiseks, lõõgastumiseks ning päikese ja mere nautimiseks läbi iga roa.

Andaluusia tapad

€ 100/külaline
Kulinaaria teekond läbi autentsete tapade: suupisted, mida jagada, avastada maitseid ja sukelduda Hispaania kultuuri. Traditsioon, loovus ja hing igas roas.

Värske pasta valmistamise kursus

€ 120/külaline
Autentne teekond läbi värske Itaalia pasta traditsiooni, mis on inspireeritud Massimo Spigaroli õpetustest. Iga roog on käsitöötehnikate ja puhaste maitsete meistriteos.

Mare Nostrum Fine Dining

€ 150/külaline
Ettepanek, mis on inspireeritud kõige puhtamast Vahemere piirkonnast. Kuueastmelise degusteerimismenüü ja magustoidu kaudu avastame kohaliku toote elegantsi, mere maitset ja kulinaarset tehnikat.

Nikkei Asian Fusion

€ 170/külaline
Kulinaaria teekond, mis ühendab Jaapani ja Peruu parimaid külgi kaasaegse ja loomingulise puudutusega. Kuueastmelise elamuse ja magustoidu kaudu avastame maitsete ja koostisosade harmooniat.

Peakokk Ericu OMAKASE

€ 250/külaline
Eksklusiivne elamus, kus peakokk Eric valib ja serveerib parimaid värske kala ja mereandide jaotusi, mis on valmistatud meisterlikkuse ja tehnikaga, et pakkuda ainulaadset ja unustamatut omakase-elamust.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Eric.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
14 aastat majutamist
Õppisin Baski kulinaariakeskuses ja Michelini tärniga tähistatud restoranides.
Kulinaarsed maiustused
Võitsin esimese koha Andalucía tapas meistrivõistlustel ja Gastro Ibizal.
Kulinaaria teaduse bakalaureus
Pärast lõpetamist omandasin magistrikraadi Creatividad e Innovación Gastronómica (BCC)
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Marbella Center asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.

Eric hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
Vabu kohti ei ole
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Autori rahvusvaheline loominguline toiduvalmistamine

Naudi Aasia ja Ladina-Ameerika mõjutustega Vahemere juurte ettepanekut.
Masintõlgitud
Kokk linnas Marbella Center
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Vabu kohti ei ole
Tasuta tühistamine

Vahemere hing

€ 50/külaline
Värske ja maitsev ekskursioon Vahemere köögis. Hooajalised koostisosad, kerged retseptid ja palju maitset. Ideaalne jagamiseks, lõõgastumiseks ning päikese ja mere nautimiseks läbi iga roa.

Andaluusia tapad

€ 100/külaline
Kulinaaria teekond läbi autentsete tapade: suupisted, mida jagada, avastada maitseid ja sukelduda Hispaania kultuuri. Traditsioon, loovus ja hing igas roas.

Värske pasta valmistamise kursus

€ 120/külaline
Autentne teekond läbi värske Itaalia pasta traditsiooni, mis on inspireeritud Massimo Spigaroli õpetustest. Iga roog on käsitöötehnikate ja puhaste maitsete meistriteos.

Mare Nostrum Fine Dining

€ 150/külaline
Ettepanek, mis on inspireeritud kõige puhtamast Vahemere piirkonnast. Kuueastmelise degusteerimismenüü ja magustoidu kaudu avastame kohaliku toote elegantsi, mere maitset ja kulinaarset tehnikat.

Nikkei Asian Fusion

€ 170/külaline
Kulinaaria teekond, mis ühendab Jaapani ja Peruu parimaid külgi kaasaegse ja loomingulise puudutusega. Kuueastmelise elamuse ja magustoidu kaudu avastame maitsete ja koostisosade harmooniat.

Peakokk Ericu OMAKASE

€ 250/külaline
Eksklusiivne elamus, kus peakokk Eric valib ja serveerib parimaid värske kala ja mereandide jaotusi, mis on valmistatud meisterlikkuse ja tehnikaga, et pakkuda ainulaadset ja unustamatut omakase-elamust.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Eric.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
14 aastat majutamist
Õppisin Baski kulinaariakeskuses ja Michelini tärniga tähistatud restoranides.
Kulinaarsed maiustused
Võitsin esimese koha Andalucía tapas meistrivõistlustel ja Gastro Ibizal.
Kulinaaria teaduse bakalaureus
Pärast lõpetamist omandasin magistrikraadi Creatividad e Innovación Gastronómica (BCC)
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Marbella Center asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.

Eric hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?