Alessandro Toscana ja Vahemere söögikohad

Kokk, kes on välja õppinud rahvusvahelise köögi ja kellel on tugev kogemus tuntud hotellides ja restoranides. Tähelepanu koostisosade kvaliteedile ja hooajalisusele, et pakkuda ainulaadset kogemust
Masintõlgitud
Kokk linnas Florence
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Naudi kokki

€ 55 € 55/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 200
teekond läbi Toscana tõeliste maitsete, võttes toodetest maksimum eelroog - pappa al pomodoro ja burrata esimene kursus - omatehtud tagliatelle Toscana ragùga kursus - Suur sealihatükk valmistas vanamoodsalt õunte ja ploomidega magustoit - Creme Brulee

Toscana maitsed 1

€ 65 € 65/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 220
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks Eelroad: scottona Tartare bruschettaga hapu või ja anšoovistega Esimene kursus: isetehtud pici tomati ja küüslauguga pearoog: peposo all'imprunetina (veini ja pipraga hautatud veiseliha), oad purgis Desseert: Creme Bruleè

Toscana maitsed 2

€ 65 € 65/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 220
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks Eelroad: apteegitilli salat tsitrusviljade, hakitud pistaatsia ja leiva kanepiga Colonnata searasvaga Esimene kursus: kodune Mugello kartul Trotelli Toscana lihakastmega Põhiroog: suur röstitud sealiha õuna ja ploomidega Magustoit: Crème Caramel

Toscana maitsed 3

€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 250
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks Eelroad: Toscana soolatud liha, traditsioonilise kanamaks crostini segu Esimene kursus: omatehtud tagliatelle pardiragùga Põhiroog: Duck breast CBT orange kaste kartulid au gratin black tarfuo Šokolaadi magustoit pehme keskusega P

Toscana maitsed 4

€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 240
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks Eelroad: Marinated scottona carpaccio and black truffle: Esimene kursus: kodune pappardelle metssiga Põhiroog: veiselihafilee printsessi ubade ja suvise trühvlipeekoniga Magustoit: traditsiooniline tiramisu

Merest kodus

€ 88 € 88/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 165
4-käiguline mereandide menüü Eelroog: marineeritud lõhe peedi kastmes, kadak džinn, porgandipüree võiga, lovage pesto ja suhkrustatud sidrun esimene käik spagetid merekarpide ja bottargaga meribassi pearada kartulite ja oliividega Creme caramel dessert
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Alessandro.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
25 aastat kogemust
Mul on olnud kogemusi suurtes hotellides Berliinis, kus pakuti rahvusvahelist prantsuse ja itaalia kööki
Töötas Adlonis ja Nhow's
Loovus, austus ja armastus: minu köök räägib emotsioonide keeles
Kulinaariadiplomiomanik
sain kokadiplomi Saksamaal Berliinis 2018. aastal
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 2 hinnangus hindeks 5.0/5

Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Firenze, Grassina, Antella ja Fiesole asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Alessandro hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 88 Alates € 88 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 165
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Alessandro Toscana ja Vahemere söögikohad

Kokk, kes on välja õppinud rahvusvahelise köögi ja kellel on tugev kogemus tuntud hotellides ja restoranides. Tähelepanu koostisosade kvaliteedile ja hooajalisusele, et pakkuda ainulaadset kogemust
Masintõlgitud
Kokk linnas Florence
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 88 Alates € 88 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 165
Tasuta tühistamine

Naudi kokki

€ 55 € 55/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 200
teekond läbi Toscana tõeliste maitsete, võttes toodetest maksimum eelroog - pappa al pomodoro ja burrata esimene kursus - omatehtud tagliatelle Toscana ragùga kursus - Suur sealihatükk valmistas vanamoodsalt õunte ja ploomidega magustoit - Creme Brulee

Toscana maitsed 1

€ 65 € 65/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 220
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks Eelroad: scottona Tartare bruschettaga hapu või ja anšoovistega Esimene kursus: isetehtud pici tomati ja küüslauguga pearoog: peposo all'imprunetina (veini ja pipraga hautatud veiseliha), oad purgis Desseert: Creme Bruleè

Toscana maitsed 2

€ 65 € 65/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 220
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks Eelroad: apteegitilli salat tsitrusviljade, hakitud pistaatsia ja leiva kanepiga Colonnata searasvaga Esimene kursus: kodune Mugello kartul Trotelli Toscana lihakastmega Põhiroog: suur röstitud sealiha õuna ja ploomidega Magustoit: Crème Caramel

Toscana maitsed 3

€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 250
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks Eelroad: Toscana soolatud liha, traditsioonilise kanamaks crostini segu Esimene kursus: omatehtud tagliatelle pardiragùga Põhiroog: Duck breast CBT orange kaste kartulid au gratin black tarfuo Šokolaadi magustoit pehme keskusega P

Toscana maitsed 4

€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 240
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks Eelroad: Marinated scottona carpaccio and black truffle: Esimene kursus: kodune pappardelle metssiga Põhiroog: veiselihafilee printsessi ubade ja suvise trühvlipeekoniga Magustoit: traditsiooniline tiramisu

Merest kodus

€ 88 € 88/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 165
4-käiguline mereandide menüü Eelroog: marineeritud lõhe peedi kastmes, kadak džinn, porgandipüree võiga, lovage pesto ja suhkrustatud sidrun esimene käik spagetid merekarpide ja bottargaga meribassi pearada kartulite ja oliividega Creme caramel dessert
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Alessandro.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
25 aastat kogemust
Mul on olnud kogemusi suurtes hotellides Berliinis, kus pakuti rahvusvahelist prantsuse ja itaalia kööki
Töötas Adlonis ja Nhow's
Loovus, austus ja armastus: minu köök räägib emotsioonide keeles
Kulinaariadiplomiomanik
sain kokadiplomi Saksamaal Berliinis 2018. aastal
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 2 hinnangus hindeks 5.0/5

Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Firenze, Grassina, Antella ja Fiesole asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Alessandro hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?