Alessandro Toscana ja Vahemere söögikohad
Kokk, kes on välja õppinud rahvusvahelise köögi ja kellel on tugev kogemus tuntud hotellides ja restoranides. Tähelepanu koostisosade kvaliteedile ja hooajalisusele, et pakkuda ainulaadset kogemust
Masintõlgitud
Kokk linnas Florence
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Naudi kokki
€ 55 € 55/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 200
teekond läbi Toscana tõeliste maitsete, võttes toodetest maksimum
eelroog - pappa al pomodoro ja burrata
esimene kursus - omatehtud tagliatelle Toscana ragùga
kursus - Suur sealihatükk valmistas vanamoodsalt õunte ja ploomidega
magustoit - Creme Brulee
Toscana maitsed 1
€ 65 € 65/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 220
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks
Eelroad: scottona Tartare bruschettaga hapu või ja anšoovistega
Esimene kursus: isetehtud pici tomati ja küüslauguga
pearoog: peposo all'imprunetina (veini ja pipraga hautatud veiseliha), oad purgis
Desseert: Creme Bruleè
Toscana maitsed 2
€ 65 € 65/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 220
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks
Eelroad: apteegitilli salat tsitrusviljade, hakitud pistaatsia ja leiva kanepiga Colonnata searasvaga
Esimene kursus: kodune Mugello kartul Trotelli Toscana lihakastmega
Põhiroog: suur röstitud sealiha õuna ja ploomidega
Magustoit: Crème Caramel
Toscana maitsed 3
€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 250
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks
Eelroad: Toscana soolatud liha, traditsioonilise kanamaks crostini segu
Esimene kursus: omatehtud tagliatelle pardiragùga
Põhiroog: Duck breast CBT orange kaste kartulid au gratin black tarfuo
Šokolaadi magustoit pehme keskusega
P
Toscana maitsed 4
€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 240
Sukeldumine Toscana maitsetesse, kus on neli traditsioonilist roogade menüüd iga nelja käigu järel meeldejääva ja joovastava marsruudi jaoks
Eelroad: Marinated scottona carpaccio and black truffle:
Esimene kursus: kodune pappardelle metssiga
Põhiroog: veiselihafilee printsessi ubade ja suvise trühvlipeekoniga
Magustoit: traditsiooniline tiramisu
Merest kodus
€ 88 € 88/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 165
4-käiguline mereandide menüü
Eelroog: marineeritud lõhe peedi kastmes, kadak džinn, porgandipüree võiga, lovage pesto ja suhkrustatud sidrun
esimene käik spagetid merekarpide ja bottargaga
meribassi pearada kartulite ja oliividega
Creme caramel dessert
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Alessandro.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
25 aastat kogemust
Mul on olnud kogemusi suurtes hotellides Berliinis, kus pakuti rahvusvahelist prantsuse ja itaalia kööki
Töötas Adlonis ja Nhow's
Loovus, austus ja armastus: minu köök räägib emotsioonide keeles
Kulinaariadiplomiomanik
sain kokadiplomi Saksamaal Berliinis 2018. aastal
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Said 2 hinnangus hindeks 5.0/5
Kuvatud 0/0
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Firenze, Grassina, Antella ja Fiesole asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Alessandro hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 88 Alates € 88 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 165
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?






