Kaasaegne brantš ja peened söögikohad peakokk Jorge Criado poolt

Kirg kohalike koostisosadega lugude jutustamise ja roogade valmistamise vastu.
Masintõlgitud
Kokk linnas Playa del Carmen
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Gurmee hommikusöök-õhtusöök

€ 77 € 77/külaline
Iga roog tõstab esile troopilisi puuvilju, talumune ja käsitööleibu, mida serveeritakse elegantselt ja kohaliku eripäraga. Sisaldab täielikku lauakatte, teenindust ja Michelini stiilis esitlust – ideaalne reisijatele, kes soovivad lõõgastuda ja nautida. Taimetoit, vegan või gluteenivabad valikud soovi korral. Ideaalne sünnipäevadeks, tähtpäevadeks, tüdrukute õhtuteks või stiilseks pühapäevaks.

Privaatne kokanduskursus

€ 103 € 103/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 273
Avasta Mehhiko Kariibi köögi saladusi intiimses ja praktilises kokanduskursuses koos peakoka Jorge Criadoga. Õpi kursuse menüüd koostades kohalikke orgaanilisi koostisosi kasutades – alates käsitsi valmistatud tortiljadest kuni troopilise ceviche ja elegantsete pearoogadeni. Naudi iga suutäit, mida oled ise valmistanud, kaunilt taldrikule tõstnud ja värske joogiga sobitanud Taimetoitlaste või veganite menüüd on saadaval soovi korral. Ideaalne paaridele, peredele või gruppidele, kes soovivad süüa teha, õppida ja jagada unustamatut einet.

Mehhiko kulinaarne avastusretk

 
€ 91 külalise kohta. Esialgne hind: € 117
See 3-käiguline menüü uurib Mehhiko rikkalikku kulinaarset pärandit, tutvustades julgeid maitseid, kohalikke koostisosi ja kaasaegset lähenemist traditsioonilistele roogadele.

Vahemere fusioonireis

 
€ 91 külalise kohta. Esialgne hind: € 117
See 3-käiguline menüü ühendab värskeid koostisosi ja fusioonitehnikaid, et pakkuda tasakaalustatud ja maitsvat söögikogemust, mis tõstab esile Vahemere köögi parimaid külgi.

Prantsuse stiilis elegants

 
€ 91 külalise kohta. Esialgne hind: € 117
Selles 3-käigulises menüüs on mitmesugused elegantsed kursused, mis on mõeldud kaasaegse vimkaga klassikaliste Prantsuse maitsete esiletoomiseks.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Jorge.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
12 aastat kogemust
Üle kümne aasta kokkamine, 30+ viietärniteenusega Take a Chef.
Michelini tärni restoranitöö
Lahkus suhtlusuuringutest, et jätkata täiskohaga toiduvalmistamist pärast õnnetust.
Le Cordon Bleu Mexico
Õppis Le Cordon Bleu Mehhikos ja Hofmanni koolis Hispaanias.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Playa del Carmen asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 77 Alates € 77 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Kaasaegne brantš ja peened söögikohad peakokk Jorge Criado poolt

Kirg kohalike koostisosadega lugude jutustamise ja roogade valmistamise vastu.
Masintõlgitud
Kokk linnas Playa del Carmen
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 77 Alates € 77 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Gurmee hommikusöök-õhtusöök

€ 77 € 77/külaline
Iga roog tõstab esile troopilisi puuvilju, talumune ja käsitööleibu, mida serveeritakse elegantselt ja kohaliku eripäraga. Sisaldab täielikku lauakatte, teenindust ja Michelini stiilis esitlust – ideaalne reisijatele, kes soovivad lõõgastuda ja nautida. Taimetoit, vegan või gluteenivabad valikud soovi korral. Ideaalne sünnipäevadeks, tähtpäevadeks, tüdrukute õhtuteks või stiilseks pühapäevaks.

Privaatne kokanduskursus

€ 103 € 103/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 273
Avasta Mehhiko Kariibi köögi saladusi intiimses ja praktilises kokanduskursuses koos peakoka Jorge Criadoga. Õpi kursuse menüüd koostades kohalikke orgaanilisi koostisosi kasutades – alates käsitsi valmistatud tortiljadest kuni troopilise ceviche ja elegantsete pearoogadeni. Naudi iga suutäit, mida oled ise valmistanud, kaunilt taldrikule tõstnud ja värske joogiga sobitanud Taimetoitlaste või veganite menüüd on saadaval soovi korral. Ideaalne paaridele, peredele või gruppidele, kes soovivad süüa teha, õppida ja jagada unustamatut einet.

Mehhiko kulinaarne avastusretk

 
€ 91 külalise kohta. Esialgne hind: € 117
See 3-käiguline menüü uurib Mehhiko rikkalikku kulinaarset pärandit, tutvustades julgeid maitseid, kohalikke koostisosi ja kaasaegset lähenemist traditsioonilistele roogadele.

Vahemere fusioonireis

 
€ 91 külalise kohta. Esialgne hind: € 117
See 3-käiguline menüü ühendab värskeid koostisosi ja fusioonitehnikaid, et pakkuda tasakaalustatud ja maitsvat söögikogemust, mis tõstab esile Vahemere köögi parimaid külgi.

Prantsuse stiilis elegants

 
€ 91 külalise kohta. Esialgne hind: € 117
Selles 3-käigulises menüüs on mitmesugused elegantsed kursused, mis on mõeldud kaasaegse vimkaga klassikaliste Prantsuse maitsete esiletoomiseks.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Jorge.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
12 aastat kogemust
Üle kümne aasta kokkamine, 30+ viietärniteenusega Take a Chef.
Michelini tärni restoranitöö
Lahkus suhtlusuuringutest, et jätkata täiskohaga toiduvalmistamist pärast õnnetust.
Le Cordon Bleu Mexico
Õppis Le Cordon Bleu Mehhikos ja Hofmanni koolis Hispaanias.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Playa del Carmen asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?