Itaalia mere maitsed Cipriani poolt
Mul on rikkalikult kulinaarseid oskusi, mida lihvitakse Michelini tärniga köökides kuues riigis.
Masintõlgitud
Kokk linnas Bologna
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
4-käiguline mereandide menüü
€ 100 € 100/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 400
Avasta mere mitmekesiseid maitseid ühe eelroa, ühe esimese roa, ühe magustoidu ja ühe magustoiduga.
4-käiguline piirkondlik menüü
€ 100 € 100/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 400
Las me juhendame sind läbi kohaliku Itaalia köögi teekonna, tähistades traditsioonilisi roogasid kaasaegse puudutusega. Sulle pakutakse 1 eelrooga, 1 eelrooga, 1 pearoog ja 1 magustoit
4-käiguline mereandide menüü
€ 110 € 110/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 440
See mereandide keskne pakkumine sisaldab kalaroogasid, mis on valmistatud nende delikatesside esiletoomiseks. Võid oodata 1 apetizers, 1 first courses, 1mains, 1mains, and 1desserts.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Chef Ciprian.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
14 aastat kogemust
Professionaalne kokk 14- ja 10-aastane välismaal 6 erinevas osariigis.
Töötas Michelini tärniga tähistatud kohas
Ta teeb toitlustusüritustel koostööd Itaalia parimate tärniga tähistatud kokkadega.
Külalislahkuse diplom
Hotelli diplom ja koostöö Itaalia ja välisriikide tärniga tähistatud kokkadega.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Bologna asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Chef Ciprian hostib ettevõttena
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 100 Alates € 100 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 400
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?




