Andaluusia maitsed peakokk Alejandro Gomeziga
Hooajaline Andaluusia köök, mis keskendub traditsioonidele, maitsele ja loovusele.
Masintõlgitud
Kokk linnas Sevilla
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Kokka ja naudi Sevilla tapasid
€ 60 € 60/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Ela Sevillas autentne gastronoomiline kogemus, valmistades ja degusteerides traditsioonilisi tapasid kohaliku kokaga.
Õpetame sulle lõõgastunud ja lõbusal õhkkonnas valmistama mõned Andaluusia kuulsaimad road, avastame Sevilla köögi saladusi ja naudime maitsvaid, ajalooga läbi põimunud õhtusööke ja veine.
See ei ole lihtsalt kursus – see on kultuurielamus, koos sõpradega einestamine ja võimalus tunnetada Sevilla hinge läbi kohaliku toidu.
Säästev maa ja mere degusteerimine
€ 70 € 70/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 280
Menüü säästvalt hangitud koostisosadest maast ja merest, tähistades julgeid maitseid, rafineeritud tehnikat ja austust kohaliku päritolu vastu.
Andaluusia juurte degusteerimine
€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 300
Südamlik menüü, mis kujundab klassikalisi Andaluusia retsepte hooajaliste koostisosade ja rannikust inspireeritud puudutusega.
Jagamiseks
– Valge kreveti ja avokaado tartar, tilgutatud ekstra neitsioliiviõli ja laimikoorega.
Kokalt
– Soe fenkol ja porrukrõõsk, millele on lisatud krõbe Ibeeria sink ja oliivileib.
Peamine valik
– Ahjus küpsetatud corvina sidruni ja musta küüslaugu emulsiooniga, serveeritakse röstitud köögiviljadega.
– Ibeeria pluma oloroso šerri, bataadipüree ja praetud seentega.
magustoit
Kaasaegne Andaluusia
€ 80 € 80/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 320
Aastate jooksul välja kujunenud Andaluusia roogade kaasaegne tõlgendus, mis on valmistatud oskuste, emotsioonide ja piirkondliku uhkusega.
Jagamiseks
– Hooajaline salat tsitrusviljade ja ekstra neitsioliiviõliga.
Kokalt
– Hooajaline koorepüree õrna tekstuuri ja maamaiste aroomidega.
Peamine valik
– Teriyaki-kattega lõhe juureselleripüreel ingveri nootidega.
– Ibeeria seapõsed oloroso šerri, trühvliga kreemikartulite ja rikkaliku reduktsiooniga.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Ale Gómez.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
15 aastat kogemust
Üle 15 aasta toiduvalmistamist Andaluusia parimates Hispaania hotellides ja eravillades.
Casa de Indiase peakokk
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna ja Islantilla grad
Treenitud Taberna del Alabarderos ja Escuela de Hostelería de Islantilla's.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Sevilla asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Viipekeele võimalus
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Ale Gómez hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 60 Alates € 60 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?





