Kodukokk Antonio ja peakokk Tania

Hispaania, Itaalia, Kuuba köök ja isikupärastatud söögikogemused.
Masintõlgitud
Kokk linnas Salerno
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Paellaelamus ja sangria

€ 45/külaline
Algne Hispaania mereandide paella ja sangria See menüü viib sind autentse Hispaania südamesse, kutsume sind liikumata reisima! kõigiga kaasnevad parimad tapad * MENÜÜ ÜKSIKASJADE SAAMISEKS VÕTA MINUGA ÜHENDUST

BBQ tulekahju ja maitse

€ 65/külaline
Meie kohaliku grilli autentsete ja intensiivsete maitsete avastamiseks hoole ja kirega roogade valikuga pakub see menüü sulle ainulaadset ja meeldejäävat kogemust. Eriline valik kohalikke juustu ja soolaliha koos parima lihaga, millega kaasnevad uuenduslikud kulinaarsed tehnikad ja esmane tuli Selles menüüs saab maitsta kuni 15 erinevat rooga.

Trühvlielamus

€ 73/külaline
Naudi ainulaadset elamust eelroogadega, mille hulka kuuluvad bruschetta, trühvlisfäärid ja vol-au-ventsid. Vali tagliatelle 'ist esimene käik trühvli, mereandidega spagetid või valge lasanje. Põhiroa jaoks vali amberjacki või trühvliga vasikaliha. Lõpeta maitsva käsitsi valmistatud magustoiduga. * MENÜÜ ÜKSIKASJADE SAAMISEKS VÕTA MINUGA ÜHENDUST

Vahemere sümfoonia

€ 85/külaline
Kulinaaria teekond läbi Vahemere maitsete ja aroomide, austusavaldus Un viaggio culianario atraverso i sapori e i profumi del mediterraneo, un omaggio alla terra e al mare d`italia See menüü koosneb 9 kursusest, saan neist valida 6. * MENÜÜ ÜKSIKASJADE SAAMISEKS VÕTA MINUGA ÜHENDUST

Pulmamenüü `2025

€ 99/külaline
Meil on hea meel pakkuda sulle unustamatut kulinaarset kogemust. Meie menüü on loodud armastuse ja hoolitsusega, et tähistada kahe südame liitu ja rõõmustada sinu maitseid. Naudi gastronoomilist teekonda, mille oleme sinu jaoks ette valmistanud, ja head isu! 9 amuse bouche (buffet) 1 antipasti 2 esimene kursus 1 sorbett 2 põhiprassi Magustoit Magustoit * MENÜÜ ÜKSIKASJADE SAAMISEKS VÕTA MINUGA ÜHENDUST
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Chef Antonio.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
20 aastat kogemust
Üle 20 aasta toiduvalmistamist parimates hotellides ja restoranides kogu Euroopas.
Kulinaariakarjäär
Ainulaadsete roogade traditsioonide ja uuenduste ühendamise ekspert.
Isemajandav kokk
Õppisin süüa tegema oma vanaemalt ja emalt Lõuna-Itaalias.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Salerno, Napoli, Positano ja Amalfi asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Chef Antonio hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
Alates € 85/külaline
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Kodukokk Antonio ja peakokk Tania

Hispaania, Itaalia, Kuuba köök ja isikupärastatud söögikogemused.
Masintõlgitud
Kokk linnas Salerno
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Alates € 85/külaline
Tasuta tühistamine

Paellaelamus ja sangria

€ 45/külaline
Algne Hispaania mereandide paella ja sangria See menüü viib sind autentse Hispaania südamesse, kutsume sind liikumata reisima! kõigiga kaasnevad parimad tapad * MENÜÜ ÜKSIKASJADE SAAMISEKS VÕTA MINUGA ÜHENDUST

BBQ tulekahju ja maitse

€ 65/külaline
Meie kohaliku grilli autentsete ja intensiivsete maitsete avastamiseks hoole ja kirega roogade valikuga pakub see menüü sulle ainulaadset ja meeldejäävat kogemust. Eriline valik kohalikke juustu ja soolaliha koos parima lihaga, millega kaasnevad uuenduslikud kulinaarsed tehnikad ja esmane tuli Selles menüüs saab maitsta kuni 15 erinevat rooga.

Trühvlielamus

€ 73/külaline
Naudi ainulaadset elamust eelroogadega, mille hulka kuuluvad bruschetta, trühvlisfäärid ja vol-au-ventsid. Vali tagliatelle 'ist esimene käik trühvli, mereandidega spagetid või valge lasanje. Põhiroa jaoks vali amberjacki või trühvliga vasikaliha. Lõpeta maitsva käsitsi valmistatud magustoiduga. * MENÜÜ ÜKSIKASJADE SAAMISEKS VÕTA MINUGA ÜHENDUST

Vahemere sümfoonia

€ 85/külaline
Kulinaaria teekond läbi Vahemere maitsete ja aroomide, austusavaldus Un viaggio culianario atraverso i sapori e i profumi del mediterraneo, un omaggio alla terra e al mare d`italia See menüü koosneb 9 kursusest, saan neist valida 6. * MENÜÜ ÜKSIKASJADE SAAMISEKS VÕTA MINUGA ÜHENDUST

Pulmamenüü `2025

€ 99/külaline
Meil on hea meel pakkuda sulle unustamatut kulinaarset kogemust. Meie menüü on loodud armastuse ja hoolitsusega, et tähistada kahe südame liitu ja rõõmustada sinu maitseid. Naudi gastronoomilist teekonda, mille oleme sinu jaoks ette valmistanud, ja head isu! 9 amuse bouche (buffet) 1 antipasti 2 esimene kursus 1 sorbett 2 põhiprassi Magustoit Magustoit * MENÜÜ ÜKSIKASJADE SAAMISEKS VÕTA MINUGA ÜHENDUST
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Chef Antonio.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
20 aastat kogemust
Üle 20 aasta toiduvalmistamist parimates hotellides ja restoranides kogu Euroopas.
Kulinaariakarjäär
Ainulaadsete roogade traditsioonide ja uuenduste ühendamise ekspert.
Isemajandav kokk
Õppisin süüa tegema oma vanaemalt ja emalt Lõuna-Itaalias.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Salerno, Napoli, Positano ja Amalfi asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Chef Antonio hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?