Elavad toiduvalmistamis- ja orgaanilised tooted

Taime- ja lillemaitsed on kõige peenemad ja põnevamad. Seetõttu on nad minu kulinaarsete, tundlike ja pühendunud loomingute keskmes.
Masintõlgitud
Kokk linnas Pariis
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Taimetoidude avastamine

€ 82/külaline
Viietaktiline eine, mis ühendab rikkalikke, magusaid ja maitsvaid maitseid: värske juust, chutney shiso ja crackle; peeditartar suitsuõli, valgete puuviljade ja parmesaaniplaatidega; Miso lillkapsas Tempura, metsik riisi ja mandlipiima emulsioon; Tiramisu viigimarjad ja lillet; Citrus Moelleux ja must tee. Hooajaline menüü. Räägime sellest!

Isiklik õhtusöök

€ 85/külaline
Viiekordne bistronoomiline õhtusöök Prantsuse gastronoomia klassikute taasavastamiseks kaasaegses lähenemises: Lost bun and yuzu white fish tartare; Perfect egg, corn cream, miso emulsion, põletatud mais ja polentaplaadid; granaatõuna melassi pardifilee, bataadipüree ja peedi maitseaine; omatehtud šokolaadi, vanilje ja tonka bean; Mini pavlova hooajaliste puuviljadega. Hooajaline menüü. Räägime sellest!

Aasia sulatamine

€ 85/külaline
Viiekordne dialoog Aasia ja Prantsuse köögi mõjutuste vahel. Puhtad taldrikud, kus pehme küpsetamine, hapukurgid ja umamikastmed nõustuvad lihtsusega: Onigiris koos kimshi ja ploomikastmega Koreast; merilatikas Carpaccio, tiigeri leche ja tšilliõli; veiseliha Tataki, sulatavad köögiviljad ja ploomikurgid; must seesameauruti, valge šokolaadi ganache ja tsitrusviljade segmendid; Financier matcha. Hooajaline menüü. Räägime sellest!

Toit ja jookide sidumine õhtul

€ 150/külaline
Menüü viiest toidust ja veinist või kokteilipaigast, mis pakuvad uudishimulikku ja pühendunud õhtut mahe- ja kohalikest toodetest. Kohandatud menüü kogu hooaja jooksul. Arutame seda!
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Margot.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 3 aastat
Chef de part at Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Karjääri tipphetk
Osalemine Villa Rocabella Culinary Residence 'is, luksuslikus elukohas Le Pradetis
Haridus ja koolitus
KAPLINNA KÖÖK
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Pariis, Versailles ja Saint-Germain-en-Laye asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Margot hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
Alates € 85/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 610
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Elavad toiduvalmistamis- ja orgaanilised tooted

Taime- ja lillemaitsed on kõige peenemad ja põnevamad. Seetõttu on nad minu kulinaarsete, tundlike ja pühendunud loomingute keskmes.
Masintõlgitud
Kokk linnas Pariis
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Alates € 85/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 610
Tasuta tühistamine

Taimetoidude avastamine

€ 82/külaline
Viietaktiline eine, mis ühendab rikkalikke, magusaid ja maitsvaid maitseid: värske juust, chutney shiso ja crackle; peeditartar suitsuõli, valgete puuviljade ja parmesaaniplaatidega; Miso lillkapsas Tempura, metsik riisi ja mandlipiima emulsioon; Tiramisu viigimarjad ja lillet; Citrus Moelleux ja must tee. Hooajaline menüü. Räägime sellest!

Isiklik õhtusöök

€ 85/külaline
Viiekordne bistronoomiline õhtusöök Prantsuse gastronoomia klassikute taasavastamiseks kaasaegses lähenemises: Lost bun and yuzu white fish tartare; Perfect egg, corn cream, miso emulsion, põletatud mais ja polentaplaadid; granaatõuna melassi pardifilee, bataadipüree ja peedi maitseaine; omatehtud šokolaadi, vanilje ja tonka bean; Mini pavlova hooajaliste puuviljadega. Hooajaline menüü. Räägime sellest!

Aasia sulatamine

€ 85/külaline
Viiekordne dialoog Aasia ja Prantsuse köögi mõjutuste vahel. Puhtad taldrikud, kus pehme küpsetamine, hapukurgid ja umamikastmed nõustuvad lihtsusega: Onigiris koos kimshi ja ploomikastmega Koreast; merilatikas Carpaccio, tiigeri leche ja tšilliõli; veiseliha Tataki, sulatavad köögiviljad ja ploomikurgid; must seesameauruti, valge šokolaadi ganache ja tsitrusviljade segmendid; Financier matcha. Hooajaline menüü. Räägime sellest!

Toit ja jookide sidumine õhtul

€ 150/külaline
Menüü viiest toidust ja veinist või kokteilipaigast, mis pakuvad uudishimulikku ja pühendunud õhtut mahe- ja kohalikest toodetest. Kohandatud menüü kogu hooaja jooksul. Arutame seda!
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Margot.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 3 aastat
Chef de part at Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Karjääri tipphetk
Osalemine Villa Rocabella Culinary Residence 'is, luksuslikus elukohas Le Pradetis
Haridus ja koolitus
KAPLINNA KÖÖK
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Pariis, Versailles ja Saint-Germain-en-Laye asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Margot hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?