Glen Zotecki isikliku koka teenused

Ma loon menüüsid, mis põhinevad värskel , kohalikul ja hooajalisel alusel. Kohandan menüüsid vastavalt sinu maitsele.
Masintõlgitud
Kokk linnas Blaine
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Charcuterie & cheese Platter

€ 21/külaline
Valik peene liha, juustu, dippe, võideid ja leiba. Prosciutto, Dry age Calabrese Salami, Chorizo ja Mortadella. Juustu hulka kuuluvad Prantsuse Brie, Gorgonzola, Kitsejuust ja Cheddar. Komplektis: viigimoos, teraline sinep, Hummus, artišokk, Ciabatta ja valik Crackers.

Kolmekäiguline lõunasöök

€ 73/külaline
Sinu maitsele kohandatud hooajaline menüü sisaldab stardi-, pea- ja magustoitu. Näidismenüü: Heirloom Tomatisalat - Candied Walnuts, Gorgonzola, Balsamic drizzle Gnocchi - pann Praetud pruunis võid värske salvei, pancetta, Grana Padano Fresh Berry Shortcake - hooajalised marjad, petipiimaküpsis, vahukoor, lavendli siirup

Kolmekäiguline õhtusöök

€ 86/külaline
Hooajaliselt inspireeritud menüü, mis on kohandatud sinu maitsele, sisaldab stardi-, pea- ja magustoitu. Näidismenüü: • röstitud peetid - vahustatud ricotta beebisalat, läätsed, soe peekonivinaigrette • Miso lõhe – marineeritud ingveri apelsinikaste beebi bok choy • Pear Tart Tatin – ingverijäätis

Viiekäiguline õhtusöök

€ 129/külaline
Hooajaliselt inspireeritud menüü, mis on kohandatud sinu maitsele, sisaldab salati, kahte starterit, peamine ja magustoit. Näidismenüü: • Grillitud nektariinid – Arugula, soe kitsejuust, pärilikud tomatid, suhkrustatud kreeka pähklid. • Tuunikala poke – toor tuunikala, mis on marineeritud soja ja tšilliga, mangod, edamame, krõbe sibul, kleepuv riis • Korea praekana -icy gochujang kaste, marineeritud kurgid, maapähklid, koriandr • Porcini kooritud veise sisefilee, lillkapüree, metsaseene • tume šokolaadivaht
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Brian.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 25 aastat
Olin Kanadas Vancouveris asuva The Boathouse Restaurant Groupi peakokk.
Haridus ja koolitus
Sain Vancouveri kogukonna kolledžis kulinaariakunsti diplomi.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Blaine, Ferndale, Bellingham ja Glacier asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.
Alates € 21/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 430
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Glen Zotecki isikliku koka teenused

Ma loon menüüsid, mis põhinevad värskel , kohalikul ja hooajalisel alusel. Kohandan menüüsid vastavalt sinu maitsele.
Masintõlgitud
Kokk linnas Blaine
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Alates € 21/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 430
Tasuta tühistamine

Charcuterie & cheese Platter

€ 21/külaline
Valik peene liha, juustu, dippe, võideid ja leiba. Prosciutto, Dry age Calabrese Salami, Chorizo ja Mortadella. Juustu hulka kuuluvad Prantsuse Brie, Gorgonzola, Kitsejuust ja Cheddar. Komplektis: viigimoos, teraline sinep, Hummus, artišokk, Ciabatta ja valik Crackers.

Kolmekäiguline lõunasöök

€ 73/külaline
Sinu maitsele kohandatud hooajaline menüü sisaldab stardi-, pea- ja magustoitu. Näidismenüü: Heirloom Tomatisalat - Candied Walnuts, Gorgonzola, Balsamic drizzle Gnocchi - pann Praetud pruunis võid värske salvei, pancetta, Grana Padano Fresh Berry Shortcake - hooajalised marjad, petipiimaküpsis, vahukoor, lavendli siirup

Kolmekäiguline õhtusöök

€ 86/külaline
Hooajaliselt inspireeritud menüü, mis on kohandatud sinu maitsele, sisaldab stardi-, pea- ja magustoitu. Näidismenüü: • röstitud peetid - vahustatud ricotta beebisalat, läätsed, soe peekonivinaigrette • Miso lõhe – marineeritud ingveri apelsinikaste beebi bok choy • Pear Tart Tatin – ingverijäätis

Viiekäiguline õhtusöök

€ 129/külaline
Hooajaliselt inspireeritud menüü, mis on kohandatud sinu maitsele, sisaldab salati, kahte starterit, peamine ja magustoit. Näidismenüü: • Grillitud nektariinid – Arugula, soe kitsejuust, pärilikud tomatid, suhkrustatud kreeka pähklid. • Tuunikala poke – toor tuunikala, mis on marineeritud soja ja tšilliga, mangod, edamame, krõbe sibul, kleepuv riis • Korea praekana -icy gochujang kaste, marineeritud kurgid, maapähklid, koriandr • Porcini kooritud veise sisefilee, lillkapüree, metsaseene • tume šokolaadivaht
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Brian.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 25 aastat
Olin Kanadas Vancouveris asuva The Boathouse Restaurant Groupi peakokk.
Haridus ja koolitus
Sain Vancouveri kogukonna kolledžis kulinaariakunsti diplomi.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Blaine, Ferndale, Bellingham ja Glacier asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?