Hooajalised kohalikud kokade menüüd ja kokanduskursus
Ma loon uusi maitseid, kasutades tehnikaid kogu maailmast ja värsket kohalikku toitu. Mälestuste loomine maitsete ja elamuste kaudu.
Masintõlgitud
Kokk linnas Charleston
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Madala tee brantš
€ 66 € 66/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 195
See on madala maalähedase vimkaga kõrgel teel. Sellega saad hammustussuuruses kohalikke klassikuid väikestest krevettidest ja tükkidest või tomatipirukast, et hammustada banaanipudingut. Seda kõike täiendab kohalikust Charlestoni teeistandusest värskelt teelend.
Pasta valmistamise kursus
€ 92 € 92/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 182
Sellel kursusel valmistatakse kolme erinevat pastarooga (ravioli, fettuccine ja tortellini). Päev täis tainast ja maitsvaid süsivesikuid.
Värske kohalik kolmekäiguline õhtusöök
€ 118 € 118/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 234
Sellega saad ilusa kolmekäigulise söögikorra, mis kasutab kohalikke koostisosi maitsetega, mis loovad meeldejäävaid hetki. Menüü muutub sõltuvalt sellest, mis on hooajal kõige rohkem.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Wyatt.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 5 aastat
Olin peenest söögikohast peenest söögikohast 1833. aasta köögis ja baaris
Haridus ja koolitus
Teenisin toiduvalmistamise partnerid Ameerika Kulinaariainstituudist
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Charleston, Folly Beach, Johns Island ja Kiawah Island asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 92 Alates € 92 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 182
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?




