Erakokk Baskimaa – hooajamenüü

Kirglik kokk, hooajaline, kohalik ja rafineeritud köök. Kohandatud, sõbralik ja elegantne elamus otse kodus, et nautida unustamatut hetke laua ümber.
Masintõlgitud
Kokk linnas Biarritz
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Arveldusklaani plaan

€ 70 
Broneeringu minimaalne hind: € 275
Discovery valem sisaldab eelrooga, pearooga, magustoitu, mida kujutatakse värsketest, kohalikest ja hooajalistest toodetest. Sissepääs tõstab esile taime, roog pakub delikaatselt töödeldud loomset valku ja magustoit tähistab hooajalisi maiustusi. Taldriku teenust pakutakse kohapeal sõbralikus ja puhtas õhkkonnas. Lihtne, suuremeelne ja maitsekas kogemus ilma kodust lahkumata.

Allkiruplaan

€ 90 
Broneeringu minimaalne hind: € 375
Gastronoomiline elamus neljas etapis: toit, eelroog, pearoog ja magustoit, mis on valmistatud kohalikest ja hooajatoodetest. Iga taldrik on läbimõeldult kujundatud: tasakaal maitsete, koolisõidu peenestamine, täpne toiduvalmistamine ja austus toote vastu. Tutvustan sulle laua ääres asuvat menüüd, jagades koostisosade lugu ja oma inspiratsiooni. Teenindus on sujuv ja diskreetne, soojas atmosfääris.

Privaatse elamuse plaan

€ 120 
Broneeringu minimaalne hind: € 450
Degusteerimismenüü 5-6 korda, mis on tehtud vastavalt sinu soovidele ja hetke erakordsetele toodetele. Iga roog räägib loo: terroir, toiduvalmistamise žest, jagamise hetk. Ma hoolitsen iga pisiasja eest – õrnad sidemed, peenete maitsete kombinatsioonid, elegantsed toidud –, et luua õhkkond, mis väärib tärniga tähistatud majaõhtusööki. Teenindus on tähelepanelik ja mõtlesin pakkuda sulle unustamatut puhkust mugavalt.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Manon.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 10 aastat
Chef de cuisine à Lobita Atelier Biarritz
Karjääri tipphetk
Mängukokk kolme tärni Michelini restoranis
Haridus ja koolitus
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Biarritz, Anglet, Arbonne ja Bayonne asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 15 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Manon hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 70 
Broneeringu minimaalne hind: € 275
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Erakokk Baskimaa – hooajamenüü

Kirglik kokk, hooajaline, kohalik ja rafineeritud köök. Kohandatud, sõbralik ja elegantne elamus otse kodus, et nautida unustamatut hetke laua ümber.
Masintõlgitud
Kokk linnas Biarritz
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 70 
Broneeringu minimaalne hind: € 275
Tasuta tühistamine

Arveldusklaani plaan

€ 70 
Broneeringu minimaalne hind: € 275
Discovery valem sisaldab eelrooga, pearooga, magustoitu, mida kujutatakse värsketest, kohalikest ja hooajalistest toodetest. Sissepääs tõstab esile taime, roog pakub delikaatselt töödeldud loomset valku ja magustoit tähistab hooajalisi maiustusi. Taldriku teenust pakutakse kohapeal sõbralikus ja puhtas õhkkonnas. Lihtne, suuremeelne ja maitsekas kogemus ilma kodust lahkumata.

Allkiruplaan

€ 90 
Broneeringu minimaalne hind: € 375
Gastronoomiline elamus neljas etapis: toit, eelroog, pearoog ja magustoit, mis on valmistatud kohalikest ja hooajatoodetest. Iga taldrik on läbimõeldult kujundatud: tasakaal maitsete, koolisõidu peenestamine, täpne toiduvalmistamine ja austus toote vastu. Tutvustan sulle laua ääres asuvat menüüd, jagades koostisosade lugu ja oma inspiratsiooni. Teenindus on sujuv ja diskreetne, soojas atmosfääris.

Privaatse elamuse plaan

€ 120 
Broneeringu minimaalne hind: € 450
Degusteerimismenüü 5-6 korda, mis on tehtud vastavalt sinu soovidele ja hetke erakordsetele toodetele. Iga roog räägib loo: terroir, toiduvalmistamise žest, jagamise hetk. Ma hoolitsen iga pisiasja eest – õrnad sidemed, peenete maitsete kombinatsioonid, elegantsed toidud –, et luua õhkkond, mis väärib tärniga tähistatud majaõhtusööki. Teenindus on tähelepanelik ja mõtlesin pakkuda sulle unustamatut puhkust mugavalt.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Manon.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 10 aastat
Chef de cuisine à Lobita Atelier Biarritz
Karjääri tipphetk
Mängukokk kolme tärni Michelini restoranis
Haridus ja koolitus
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Biarritz, Anglet, Arbonne ja Bayonne asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 15 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Manon hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?