Kulinaarne reis kokaga Manon Rose

Kirgliku gurmeekokana loon kohalikke tooteid, loovust ja elegantsi ühendavaid kohandatud õhtusööke, et pakkuda autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust kodus.
Masintõlgitud
Kokk linnas Biarritz
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Brantš ja hommikusöök

€ 45 € 45/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 450
Pakun gurmee brantši või hommikusööki, mis koosneb värsketest ja kohalikest toodetest valmistatud magusatest ja soolastest loomingutest. Kodused küpsetised, hooajalised puuviljad, peened kuumad road, pressitud mahlad ja kuumad joogid: kõik on mõeldud õrnaks, elegantseks ja rikkalikuks ärkamiseks, mida nautida koos pere või sõpradega mugavalt oma majutuskohas.

Hooajaline aperitiivkokteil

€ 50 € 50/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 500
Pakun gurmeeaperitiivi kokteili, mis ühendab kohalikke maitseid ja elegantset loomingut. Valik 10 rafineeritud, sooja ja külma roast, mis on valmistatud hooajalistest toodetest. Ideaalne sõbralikuks ja gurmeeajaks sõprade ja perega jagamiseks. Alates 50 € inimese kohta, minimaalselt 500 € teenuse kohta. Laste hind nõudmisel. Rafineeritud kulinaarne elamus, mis on mõeldud sinu koduste aperitiivide täiustamiseks.

Hooajaline avastusmenüü

€ 70 € 70/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 275
Discovery valem sisaldab eelrooga, pearooga, magustoitu, mida kujutatakse värsketest, kohalikest ja hooajalistest toodetest. Sissepääs tõstab esile taime, roog pakub delikaatselt töödeldud loomset valku ja magustoit tähistab hooajalisi maiustusi. Taldriku teenust pakutakse kohapeal sõbralikus ja puhtas õhkkonnas. Lihtne, suuremeelne ja maitsekas kogemus ilma kodust lahkumata.

Kulinaariaõpikoda

€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 700
Pakun sõbralikke ja inspireerivaid kulinaariatunde: kokandus- või kondiitritunnid, hetked pere, sõprade või kolleegidega jagamiseks. Iga töötuba on kujundatud hooajaliste toodete ümber meelelise ja loomingulise kogemusena. Ideaalne meeskonnatöö edendamiseks, seminariks või lihtsalt koos toiduvalmistamise ja uute tehnikate õppimise rõõmuks soojas ja gurmee-atmosfääris.

Hooajaline autorimenüü

€ 90 € 90/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 375
Gastronoomiline elamus neljas etapis: toit, eelroog, pearoog ja magustoit, mis on valmistatud kohalikest ja hooajatoodetest. Iga taldrik on läbimõeldult kujundatud: tasakaal maitsete, koolisõidu peenestamine, täpne toiduvalmistamine ja austus toote vastu. Tutvustan sulle laua ääres asuvat menüüd, jagades koostisosade lugu ja oma inspiratsiooni. Teenindus on sujuv ja diskreetne, soojas atmosfääris.

Hooajaline degusteerimismenüü

€ 120 € 120/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 450
Degusteerimismenüü 5-6 korda, mis on tehtud vastavalt sinu soovidele ja hetke erakordsetele toodetele. Iga roog räägib loo: terroir, toiduvalmistamise žest, jagamise hetk. Ma hoolitsen iga pisiasja eest – õrnad sidemed, peenete maitsete kombinatsioonid, elegantsed toidud –, et luua õhkkond, mis väärib tärniga tähistatud majaõhtusööki. Teenindus on tähelepanelik ja mõtlesin pakkuda sulle unustamatut puhkust mugavalt.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Manon.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 10 aastat
10 aastat kogemust gurmeeköögis Baski maade ja kaasaegse loomingu vahel
Karjääri tipphetk
Mängukokk kolme tärni Michelini restoranis
Haridus ja koolitus
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Biarritz, Anglet, Arbonne ja Bayonne asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Manon hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 70 Alates € 70 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 275
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Kulinaarne reis kokaga Manon Rose

Kirgliku gurmeekokana loon kohalikke tooteid, loovust ja elegantsi ühendavaid kohandatud õhtusööke, et pakkuda autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust kodus.
Masintõlgitud
Kokk linnas Biarritz
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 70 Alates € 70 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 275
Tasuta tühistamine

Brantš ja hommikusöök

€ 45 € 45/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 450
Pakun gurmee brantši või hommikusööki, mis koosneb värsketest ja kohalikest toodetest valmistatud magusatest ja soolastest loomingutest. Kodused küpsetised, hooajalised puuviljad, peened kuumad road, pressitud mahlad ja kuumad joogid: kõik on mõeldud õrnaks, elegantseks ja rikkalikuks ärkamiseks, mida nautida koos pere või sõpradega mugavalt oma majutuskohas.

Hooajaline aperitiivkokteil

€ 50 € 50/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 500
Pakun gurmeeaperitiivi kokteili, mis ühendab kohalikke maitseid ja elegantset loomingut. Valik 10 rafineeritud, sooja ja külma roast, mis on valmistatud hooajalistest toodetest. Ideaalne sõbralikuks ja gurmeeajaks sõprade ja perega jagamiseks. Alates 50 € inimese kohta, minimaalselt 500 € teenuse kohta. Laste hind nõudmisel. Rafineeritud kulinaarne elamus, mis on mõeldud sinu koduste aperitiivide täiustamiseks.

Hooajaline avastusmenüü

€ 70 € 70/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 275
Discovery valem sisaldab eelrooga, pearooga, magustoitu, mida kujutatakse värsketest, kohalikest ja hooajalistest toodetest. Sissepääs tõstab esile taime, roog pakub delikaatselt töödeldud loomset valku ja magustoit tähistab hooajalisi maiustusi. Taldriku teenust pakutakse kohapeal sõbralikus ja puhtas õhkkonnas. Lihtne, suuremeelne ja maitsekas kogemus ilma kodust lahkumata.

Kulinaariaõpikoda

€ 75 € 75/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 700
Pakun sõbralikke ja inspireerivaid kulinaariatunde: kokandus- või kondiitritunnid, hetked pere, sõprade või kolleegidega jagamiseks. Iga töötuba on kujundatud hooajaliste toodete ümber meelelise ja loomingulise kogemusena. Ideaalne meeskonnatöö edendamiseks, seminariks või lihtsalt koos toiduvalmistamise ja uute tehnikate õppimise rõõmuks soojas ja gurmee-atmosfääris.

Hooajaline autorimenüü

€ 90 € 90/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 375
Gastronoomiline elamus neljas etapis: toit, eelroog, pearoog ja magustoit, mis on valmistatud kohalikest ja hooajatoodetest. Iga taldrik on läbimõeldult kujundatud: tasakaal maitsete, koolisõidu peenestamine, täpne toiduvalmistamine ja austus toote vastu. Tutvustan sulle laua ääres asuvat menüüd, jagades koostisosade lugu ja oma inspiratsiooni. Teenindus on sujuv ja diskreetne, soojas atmosfääris.

Hooajaline degusteerimismenüü

€ 120 € 120/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 450
Degusteerimismenüü 5-6 korda, mis on tehtud vastavalt sinu soovidele ja hetke erakordsetele toodetele. Iga roog räägib loo: terroir, toiduvalmistamise žest, jagamise hetk. Ma hoolitsen iga pisiasja eest – õrnad sidemed, peenete maitsete kombinatsioonid, elegantsed toidud –, et luua õhkkond, mis väärib tärniga tähistatud majaõhtusööki. Teenindus on tähelepanelik ja mõtlesin pakkuda sulle unustamatut puhkust mugavalt.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Manon.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 10 aastat
10 aastat kogemust gurmeeköögis Baski maade ja kaasaegse loomingu vahel
Karjääri tipphetk
Mängukokk kolme tärni Michelini restoranis
Haridus ja koolitus
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Biarritz, Anglet, Arbonne ja Bayonne asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Manon hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?