Giulio itaalia söögikohad
Endine restoraniomanik Itaalias ja mulle meeldib jagada oma kirge toidu vastu.
Masintõlgitud
Kokk linnas Milano
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Õhtusöök tõeline Milano köök
€ 60
Broneeringu minimaalne hind: € 240
„Milano“ õhtusöök traditsiooniliste roogade ja maitsetega. Alates klassikalisest kollasest risotost kuni cotoletta 'alla milanese' i või pigem gumolata oyssobuconi.
Itaalia piirkondade maitsed
€ 60
Broneeringu minimaalne hind: € 240
Kollane risotto, tüüpiline Milano köögi roog ja nii edasi Itaalia piirkondlike eripäradega: alates trenette 'ist kuni Genova pestoni kuni scialatiellini kuni Amalfi ranniku mereandideni. Menüü, mis varieerub aastaaegade lõikes Itaalia piirkondliku köögi tüüpiliste roogade ja praeguse hooaja esitlusel.
Lume di candela
€ 90
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Õhtusöögiks, kus on ühendatud maitsed, värvid ja atmosfäär. Ideaalne paarile, ideaalne igas vanuses. Elamuse nimi tete esindab ettepaneku olemust. Eriline gurmeemenüü, mis on täis õrnaid märkmeid.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Ratatouillechef.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 20 aastat
Õppisin toiduvalmistamist, töötasin välismaal ja mul oli oma restoran.
Karjääri tipphetk
Mul on au, et ajakirjandus tunnustab mind oma töö eest isikliku kokana.
Haridus ja koolitus
Pärast kursusi oli mul praktilisi kogemusi Euroopa restoranides.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Milano asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Ratatouillechef hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 90
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?