Kokk Sarah sooköök
Ühendan oma oskused, kire ja maitse Cajuni juurtega, et panna traditsioonilistele roogadele loomingulisi keerutusi. Minu inspiratsiooni toidavad mitte ainult kohad, mida ma külastan, vaid ka inimestest, keda ma kohtun.
Masintõlgitud
Kokk linnas New Orleans
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Peolaud
€ 55/külaline
See pakkumine on mõeldud sinu peo parimaks taustaks. Käeshoitavate pihustite, kiirete hammustuste ja eelroogade plaadid, mis erutavad. Mõtle värvikatele ja loomingulistele uinakutele, huvitavatele cruditédele, mezze taldrikutele ja mujale.
Perestiil
€ 85/külaline
Naudi luksust, kui privaatne kokk määrab menüü vastavalt sinu eelistustele, valmistab süüa ja valmistub, lauda katma ja koristama. Kõik, mida sa teed, on istuda koos oma seltskonnaga ja serveerida oma taldrikut nii, nagu sulle meeldib!
3-käiguline eine
€ 128/külaline
Selle valikuga saad õhtusöögi kolme kursusega, mida pakub peakokk Sarah. Alustuseks, Entree+külg ja magustoit põhinevad sinu eelistustel, mida arutati õhtusöögi tasuta konsultatsiooni ajal.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Sarah.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 7 aastat
Ma teen süüa restoranides, erasündmusteks, pulmadeks, õhtusöögiks ja peredele
Karjääri tipphetk
Panen traditsioonilistele roogadele loomingulisi keerutusi ning kasutan kohalikke koostisosi ja mõju
Haridus ja koolitus
Õppisin Plant Labi akadeemias Barcelonas
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas New Orleans asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.
Alates € 55/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 277
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?