Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.
Masintõlgitud
Kokk linnas Los Angeles
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Allkirjasta vabaõhutegevused

€ 56 
Broneeringu minimaalne hind: € 858
Valitud valik hammustussuuruses elegantsi, mis on meisterdatud, et muljet avaldada. Iga hors d'oeuvre on segu julgetest maitsest, ülemaailmsest inspiratsioonist ja rafineeritud tehnikast - täiuslikult tasakaalustatud, kaunilt plaaditud ja unustamatu alates esimesest hammustusest. Alates luksuslikest mereandide loomisest kuni elavate taimsete hammustusteni toob peakokk Keis kaasa Prantsuse peenuse ja ülemaailmse elegantsi iga eelroahetki. Ideaalne intiimseteks kogunemisteks, kvaliteetseteks üritusteks ja VIP-elamusteks.

Elite Hors d 'Oeuvres

€ 78 
Broneeringu minimaalne hind: € 1 030
Valitud valik hammustussuuruses elegantsi, mis on meisterdatud, et muljet avaldada. Iga hors d'oeuvre on segu julgetest maitsest, ülemaailmsest inspiratsioonist ja rafineeritud tehnikast - täiuslikult tasakaalustatud, kaunilt plaaditud ja unustamatu alates esimesest hammustusest. Alates luksuslikest mereandide loomisest kuni elavate taimsete hammustusteni toob peakokk Keis kaasa Prantsuse peenuse ja ülemaailmse elegantsi iga eelroahetki. Ideaalne intiimseteks kogunemisteks, kvaliteetseteks üritusteks ja VIP-elamusteks.

Perestiilis eine

€ 108 
Broneeringu minimaalne hind: € 858
Mõõdud mugavuses, kõrgendatud käsitööga. The Signature Family Meal by Chef Keis brings people together over a shared spread of soulful, chef-curated dishes. Mõtle elavatele alustustele, aeglastele valkudele, hooajalistele külgedele ja rikkalikule, rahvahulga rõõmustavale magustoidule, mida serveeriti perestiilis, et pakkuda intiimset ja ühist õhkkonda. See on täiuslik segu kodus valmistatud soojusest ja restoranikvaliteediga maitsest, mis on mõeldud kogunemisteks, pidudeks ja olulisteks hetkedeks. Alates 125 $, hinda võidakse muuta.

Allkiri 3-kursuse eine

€ 129 
Broneeringu minimaalne hind: € 858
Kõrgendatud 3-käiguline kulinaarne teekond, kus iga taldrik on läbimõeldult kureeritud, globaalselt inspireeritud ja tulvil julge ja unustamatut maitset. Alusta kunstipäraselt kaetud eelrooga, mis äratab suulae, millele järgneb rafineeritud sissepääs, mis tutvustab peakokk Keise tehnika ja kultuuri iseloomulikku segu. Lõpeta dekadentliku, koka valmistatud magustoiduga, mis jätab püsiva mulje. Olenemata sellest, kas see on intiimne või taskukohane, on iga kursus luksuse, loovuse ja hinge kujundamise tähistamine, et rahuldada ja muljet avaldada.

VIPalate Hors d 'Oeuvres

€ 129 
Broneeringu minimaalne hind: € 1 287
Valitud valik hammustussuuruses elegantsi, mis on meisterdatud, et muljet avaldada. Iga hors d'oeuvre on segu julgetest maitsest, ülemaailmsest inspiratsioonist ja rafineeritud tehnikast - täiuslikult tasakaalustatud, kaunilt plaaditud ja unustamatu alates esimesest hammustusest. Alates luksuslikest mereandide loomisest kuni elavate taimsete hammustusteni toob peakokk Keis kaasa Prantsuse peenuse ja ülemaailmse elegantsi iga eelroahetki. Ideaalne intiimseteks kogunemisteks, kvaliteetseteks üritusteks ja VIP-elamusteks.

Elite 3-käiguline eine

€ 215 
Broneeringu minimaalne hind: € 1 030
Kõrgendatud 3-käiguline kulinaarne teekond, kus iga taldrik on läbimõeldult kureeritud, globaalselt inspireeritud ja tulvil julge ja unustamatut maitset. Alusta kunstipäraselt kaetud eelrooga, mis äratab suulae, millele järgneb rafineeritud sissepääs, mis tutvustab peakokk Keise tehnika ja kultuuri iseloomulikku segu. Lõpeta dekadentliku, koka valmistatud magustoiduga, mis jätab püsiva mulje. Olenemata sellest, kas see on intiimne või taskukohane, on iga kursus luksuse, loovuse ja hinge kujundamise tähistamine, et rahuldada ja muljet avaldada.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Keis.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 20 aastat
Minu kliendid? Ainult eliittootjad, muusikud, sportlased, koomikud ja tööstuse ikoonid.
Karjääri tipphetk
Food Network's Chopped, BuzzFeed, Voyage MD, ATL & LA,Top 25 Private Chefs in LA and more
Haridus ja koolitus
Associates in Culinary Studies at The Culinary Institute of America
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 1 hinnangus hindeks 5.0/5

Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Los Angeles, Pearblossom ja Santa Clarita asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 56 
Broneeringu minimaalne hind: € 858
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.
Masintõlgitud
Kokk linnas Los Angeles
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 56 
Broneeringu minimaalne hind: € 858
Tasuta tühistamine

Allkirjasta vabaõhutegevused

€ 56 
Broneeringu minimaalne hind: € 858
Valitud valik hammustussuuruses elegantsi, mis on meisterdatud, et muljet avaldada. Iga hors d'oeuvre on segu julgetest maitsest, ülemaailmsest inspiratsioonist ja rafineeritud tehnikast - täiuslikult tasakaalustatud, kaunilt plaaditud ja unustamatu alates esimesest hammustusest. Alates luksuslikest mereandide loomisest kuni elavate taimsete hammustusteni toob peakokk Keis kaasa Prantsuse peenuse ja ülemaailmse elegantsi iga eelroahetki. Ideaalne intiimseteks kogunemisteks, kvaliteetseteks üritusteks ja VIP-elamusteks.

Elite Hors d 'Oeuvres

€ 78 
Broneeringu minimaalne hind: € 1 030
Valitud valik hammustussuuruses elegantsi, mis on meisterdatud, et muljet avaldada. Iga hors d'oeuvre on segu julgetest maitsest, ülemaailmsest inspiratsioonist ja rafineeritud tehnikast - täiuslikult tasakaalustatud, kaunilt plaaditud ja unustamatu alates esimesest hammustusest. Alates luksuslikest mereandide loomisest kuni elavate taimsete hammustusteni toob peakokk Keis kaasa Prantsuse peenuse ja ülemaailmse elegantsi iga eelroahetki. Ideaalne intiimseteks kogunemisteks, kvaliteetseteks üritusteks ja VIP-elamusteks.

Perestiilis eine

€ 108 
Broneeringu minimaalne hind: € 858
Mõõdud mugavuses, kõrgendatud käsitööga. The Signature Family Meal by Chef Keis brings people together over a shared spread of soulful, chef-curated dishes. Mõtle elavatele alustustele, aeglastele valkudele, hooajalistele külgedele ja rikkalikule, rahvahulga rõõmustavale magustoidule, mida serveeriti perestiilis, et pakkuda intiimset ja ühist õhkkonda. See on täiuslik segu kodus valmistatud soojusest ja restoranikvaliteediga maitsest, mis on mõeldud kogunemisteks, pidudeks ja olulisteks hetkedeks. Alates 125 $, hinda võidakse muuta.

Allkiri 3-kursuse eine

€ 129 
Broneeringu minimaalne hind: € 858
Kõrgendatud 3-käiguline kulinaarne teekond, kus iga taldrik on läbimõeldult kureeritud, globaalselt inspireeritud ja tulvil julge ja unustamatut maitset. Alusta kunstipäraselt kaetud eelrooga, mis äratab suulae, millele järgneb rafineeritud sissepääs, mis tutvustab peakokk Keise tehnika ja kultuuri iseloomulikku segu. Lõpeta dekadentliku, koka valmistatud magustoiduga, mis jätab püsiva mulje. Olenemata sellest, kas see on intiimne või taskukohane, on iga kursus luksuse, loovuse ja hinge kujundamise tähistamine, et rahuldada ja muljet avaldada.

VIPalate Hors d 'Oeuvres

€ 129 
Broneeringu minimaalne hind: € 1 287
Valitud valik hammustussuuruses elegantsi, mis on meisterdatud, et muljet avaldada. Iga hors d'oeuvre on segu julgetest maitsest, ülemaailmsest inspiratsioonist ja rafineeritud tehnikast - täiuslikult tasakaalustatud, kaunilt plaaditud ja unustamatu alates esimesest hammustusest. Alates luksuslikest mereandide loomisest kuni elavate taimsete hammustusteni toob peakokk Keis kaasa Prantsuse peenuse ja ülemaailmse elegantsi iga eelroahetki. Ideaalne intiimseteks kogunemisteks, kvaliteetseteks üritusteks ja VIP-elamusteks.

Elite 3-käiguline eine

€ 215 
Broneeringu minimaalne hind: € 1 030
Kõrgendatud 3-käiguline kulinaarne teekond, kus iga taldrik on läbimõeldult kureeritud, globaalselt inspireeritud ja tulvil julge ja unustamatut maitset. Alusta kunstipäraselt kaetud eelrooga, mis äratab suulae, millele järgneb rafineeritud sissepääs, mis tutvustab peakokk Keise tehnika ja kultuuri iseloomulikku segu. Lõpeta dekadentliku, koka valmistatud magustoiduga, mis jätab püsiva mulje. Olenemata sellest, kas see on intiimne või taskukohane, on iga kursus luksuse, loovuse ja hinge kujundamise tähistamine, et rahuldada ja muljet avaldada.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Keis.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 20 aastat
Minu kliendid? Ainult eliittootjad, muusikud, sportlased, koomikud ja tööstuse ikoonid.
Karjääri tipphetk
Food Network's Chopped, BuzzFeed, Voyage MD, ATL & LA,Top 25 Private Chefs in LA and more
Haridus ja koolitus
Associates in Culinary Studies at The Culinary Institute of America
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Said 1 hinnangus hindeks 5.0/5

Kuvatud 0/0

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Los Angeles, Pearblossom ja Santa Clarita asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?