Paella ja tapad peakokk Priscilla poolt
Olen spetsialiseerunud autentsetele paelladele ja tapadele meeldejäävateks kogunemisteks!
Masintõlgitud
Kokk linnas Old Town
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Tapad
€ 76/külaline
1. Patatas Bravas - praekartulid, mida serveeritakse vürtsika tomatikastme või aioliga.
2. Gambas al Ajillo - küüslaugu ja tšillipaprikaga oliiviõlis küpsetatud vürtsitud krevetid.
3. Tortilla Española - traditsiooniline Hispaania omlett, mis on valmistatud munade, kartulite ja mõnikord sibulaga.
4. Jamón Ibérico Board - Cured sink, soe crostini serveeriti õhukeselt viilutatud ja manchego juustu.
5. Pulpo a la Gallega - kaheksajalg, mis on hautatud ja maitsestatud oliiviõli, paprika ja meresoolaga, serveeriti sageli tomatikontsasse koos kartulitega.
Eelroad
€ 76/külaline
1. Pan con Tomate - lihtne, kuid maitsekas hammustus, mis on valmistatud röstitud leivast, mille peal on purustatud küpsed tomatid, küüslauk, oliiviõli ja soolapulk. See on klassikaline katalaani roog.
2. Gaspacho Shots - värskendav külm supp, mis on valmistatud segatud tomatitest, kurkidest, kellapaprikatest, küüslaugust ja oliiviõlist, mida serveeritakse väikestes klaasides.
3. Anchoas en Salazón - soolakujulised anšoovised, mida serveeritakse väikesel leivaviilul või oliiviõli ja sidrunikiiluga, pakkudes mere maitsvat ja säravat maitset.
Perestiilis paella
€ 85/külaline
1. Paella Valenciana - traditsiooniline versioon riisist, küülikust , kanast, rohelistest ubadest, tomatitest ja safranist, jamonist.
2. Paella de Mariscos - mereandide variatsioon, mis sisaldab värskeid mereande, nagu krevetid, rannakarbid, merekarbid ja kala, mis on sageli valmistatud mereannipuljongiga ja maitsestatud maitsetaimedega.
3. Paella Negra - valmistatud kalmaari tindist, andes riisile iseloomuliku musta värvi. kalmaar, seepia ja mõnikord ka muud mereannid, spargel, mis suurendab roa maitset rikkalike ja säravate märkmetega.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Priscilla.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 17 aastat
„Riiklik kulinaariaoperatsioonide juht“
Karjääri tipphetk
Ma õpetasin Univision Televisioni, kuidas nädalaks süüa teha
Haridus ja koolitus
Kulinaaria kunst ja külalislahkus
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Old Town, West Brighton, Tompkinsville ja Graniteville asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 20 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Alates € 76/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 161
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?