Paella ja tapad peakokk Priscilla poolt

Olen spetsialiseerunud autentsetele paelladele ja tapadele meeldejäävateks kogunemisteks!
Masintõlgitud
Kokk linnas Old Town
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Tapad

€ 76/külaline
1. Patatas Bravas - praekartulid, mida serveeritakse vürtsika tomatikastme või aioliga. 2. Gambas al Ajillo - küüslaugu ja tšillipaprikaga oliiviõlis küpsetatud vürtsitud krevetid. 3. Tortilla Española - traditsiooniline Hispaania omlett, mis on valmistatud munade, kartulite ja mõnikord sibulaga. 4. Jamón Ibérico Board - Cured sink, soe crostini serveeriti õhukeselt viilutatud ja manchego juustu. 5. Pulpo a la Gallega - kaheksajalg, mis on hautatud ja maitsestatud oliiviõli, paprika ja meresoolaga, serveeriti sageli tomatikontsasse koos kartulitega.

Eelroad

€ 76/külaline
1. Pan con Tomate - lihtne, kuid maitsekas hammustus, mis on valmistatud röstitud leivast, mille peal on purustatud küpsed tomatid, küüslauk, oliiviõli ja soolapulk. See on klassikaline katalaani roog. 2. Gaspacho Shots - värskendav külm supp, mis on valmistatud segatud tomatitest, kurkidest, kellapaprikatest, küüslaugust ja oliiviõlist, mida serveeritakse väikestes klaasides. 3. Anchoas en Salazón - soolakujulised anšoovised, mida serveeritakse väikesel leivaviilul või oliiviõli ja sidrunikiiluga, pakkudes mere maitsvat ja säravat maitset.

Perestiilis paella

€ 85/külaline
1. Paella Valenciana - traditsiooniline versioon riisist, küülikust , kanast, rohelistest ubadest, tomatitest ja safranist, jamonist. 2. Paella de Mariscos - mereandide variatsioon, mis sisaldab värskeid mereande, nagu krevetid, rannakarbid, merekarbid ja kala, mis on sageli valmistatud mereannipuljongiga ja maitsestatud maitsetaimedega. 3. Paella Negra - valmistatud kalmaari tindist, andes riisile iseloomuliku musta värvi. kalmaar, seepia ja mõnikord ka muud mereannid, spargel, mis suurendab roa maitset rikkalike ja säravate märkmetega.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Priscilla.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 17 aastat
„Riiklik kulinaariaoperatsioonide juht“
Karjääri tipphetk
Ma õpetasin Univision Televisioni, kuidas nädalaks süüa teha
Haridus ja koolitus
Kulinaaria kunst ja külalislahkus
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Old Town, West Brighton, Tompkinsville ja Graniteville asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 20 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Alates € 76/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 161
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Paella ja tapad peakokk Priscilla poolt

Olen spetsialiseerunud autentsetele paelladele ja tapadele meeldejäävateks kogunemisteks!
Masintõlgitud
Kokk linnas Old Town
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Alates € 76/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 161
Tasuta tühistamine

Tapad

€ 76/külaline
1. Patatas Bravas - praekartulid, mida serveeritakse vürtsika tomatikastme või aioliga. 2. Gambas al Ajillo - küüslaugu ja tšillipaprikaga oliiviõlis küpsetatud vürtsitud krevetid. 3. Tortilla Española - traditsiooniline Hispaania omlett, mis on valmistatud munade, kartulite ja mõnikord sibulaga. 4. Jamón Ibérico Board - Cured sink, soe crostini serveeriti õhukeselt viilutatud ja manchego juustu. 5. Pulpo a la Gallega - kaheksajalg, mis on hautatud ja maitsestatud oliiviõli, paprika ja meresoolaga, serveeriti sageli tomatikontsasse koos kartulitega.

Eelroad

€ 76/külaline
1. Pan con Tomate - lihtne, kuid maitsekas hammustus, mis on valmistatud röstitud leivast, mille peal on purustatud küpsed tomatid, küüslauk, oliiviõli ja soolapulk. See on klassikaline katalaani roog. 2. Gaspacho Shots - värskendav külm supp, mis on valmistatud segatud tomatitest, kurkidest, kellapaprikatest, küüslaugust ja oliiviõlist, mida serveeritakse väikestes klaasides. 3. Anchoas en Salazón - soolakujulised anšoovised, mida serveeritakse väikesel leivaviilul või oliiviõli ja sidrunikiiluga, pakkudes mere maitsvat ja säravat maitset.

Perestiilis paella

€ 85/külaline
1. Paella Valenciana - traditsiooniline versioon riisist, küülikust , kanast, rohelistest ubadest, tomatitest ja safranist, jamonist. 2. Paella de Mariscos - mereandide variatsioon, mis sisaldab värskeid mereande, nagu krevetid, rannakarbid, merekarbid ja kala, mis on sageli valmistatud mereannipuljongiga ja maitsestatud maitsetaimedega. 3. Paella Negra - valmistatud kalmaari tindist, andes riisile iseloomuliku musta värvi. kalmaar, seepia ja mõnikord ka muud mereannid, spargel, mis suurendab roa maitset rikkalike ja säravate märkmetega.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Priscilla.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 17 aastat
„Riiklik kulinaariaoperatsioonide juht“
Karjääri tipphetk
Ma õpetasin Univision Televisioni, kuidas nädalaks süüa teha
Haridus ja koolitus
Kulinaaria kunst ja külalislahkus
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Old Town, West Brighton, Tompkinsville ja Graniteville asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 20 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?