Salvia ja Ramerino Chef

Kohalikud, värsked ja kvaliteetsed koostisosad; lihtne toiduvalmistamine, mis on inspireeritud perekondlikest pastatraditsioonidest.
Masintõlgitud
Kokk linnas Florence
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Toscana klassika

€ 95 € 95/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 380
Koge Toscana olemust hoolikalt kureeritud menüüga. Alusta valikuga Toscana stiilis vorstivaliku või crostini vahel. Esimeseks kursuseks naudi isetehtud ravioole või tagliatelle't rikkaliku raguuga. Pearoaks on kana jahistiilis või sealiha röstitud köögiviljadega. Lõpetuseks klassikaline tiramisù või panna cotta maasikakastmega.

Maaelu klassika

€ 95 € 95/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 380
Naudi täielikku klassikalist maamajamenüüd, kus on alustuseks Toscana crostini segu, millele järgneb kodune ricotta ja spinatiga ravioli võiga ja salveiga. Pearoaks on mahlane sealiha röstitud köögiviljadega, millele järgneb traditsiooniline tiramisù.

Gluteenivaba Toscana

€ 110 € 110/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 440
Vorstivalik koos koduse gluteenivaba leiva ja focacciaga, Pappa al Pomodoro (gluteenivaba leivasupp küüslauguga tomatikastmega), Gnocchi Sorrentina, veise- ja kanaliha hautis hooajalise salatiga, gluteenivaba Tiramisù või Profiterole
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Salvia E Ramerino Chef.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 18 aastat
Ema, abikaasa, ettevõtja ja kokk, kes suhtub kirglikult perekonda ja toiduvalmistamise traditsioonidesse.
Karjääri tipphetk
2007. aastal keskendusin perekonnale ja toiduvalmistamisele, pöördudes tagasi oma kulinaarsete juurte juurde.
Haridus ja koolitus
Lõpetanud Firenze hotellikooli 1992. aastal; karjäär toitlustuses, broneeringutes, majutuses.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Firenze, Prato, Sesto Fiorentino ja Scandicci asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 20 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Salvia E Ramerino Chef hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 95 Alates € 95 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 380
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Salvia ja Ramerino Chef

Kohalikud, värsked ja kvaliteetsed koostisosad; lihtne toiduvalmistamine, mis on inspireeritud perekondlikest pastatraditsioonidest.
Masintõlgitud
Kokk linnas Florence
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 95 Alates € 95 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 380
Tasuta tühistamine

Toscana klassika

€ 95 € 95/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 380
Koge Toscana olemust hoolikalt kureeritud menüüga. Alusta valikuga Toscana stiilis vorstivaliku või crostini vahel. Esimeseks kursuseks naudi isetehtud ravioole või tagliatelle't rikkaliku raguuga. Pearoaks on kana jahistiilis või sealiha röstitud köögiviljadega. Lõpetuseks klassikaline tiramisù või panna cotta maasikakastmega.

Maaelu klassika

€ 95 € 95/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 380
Naudi täielikku klassikalist maamajamenüüd, kus on alustuseks Toscana crostini segu, millele järgneb kodune ricotta ja spinatiga ravioli võiga ja salveiga. Pearoaks on mahlane sealiha röstitud köögiviljadega, millele järgneb traditsiooniline tiramisù.

Gluteenivaba Toscana

€ 110 € 110/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 440
Vorstivalik koos koduse gluteenivaba leiva ja focacciaga, Pappa al Pomodoro (gluteenivaba leivasupp küüslauguga tomatikastmega), Gnocchi Sorrentina, veise- ja kanaliha hautis hooajalise salatiga, gluteenivaba Tiramisù või Profiterole
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Salvia E Ramerino Chef.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 18 aastat
Ema, abikaasa, ettevõtja ja kokk, kes suhtub kirglikult perekonda ja toiduvalmistamise traditsioonidesse.
Karjääri tipphetk
2007. aastal keskendusin perekonnale ja toiduvalmistamisele, pöördudes tagasi oma kulinaarsete juurte juurde.
Haridus ja koolitus
Lõpetanud Firenze hotellikooli 1992. aastal; karjäär toitlustuses, broneeringutes, majutuses.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Firenze, Prato, Sesto Fiorentino ja Scandicci asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 20 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Salvia E Ramerino Chef hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?