TERREs Catering Flexitarien Pariis
TERREd ühendavad gastronoomia ja ettevõtete sotsiaalse vastutuse kohustuse, edendades mahepõllumajanduslikke taimseid tooteid, integreerides samal ajal Prantsuse sektorite loomseid koostisosi, austades elamist.
Masintõlgitud
Cateringi pakkuja linnas Mareau-aux-Bois
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Aperitiivikokteil
€ 24/külaline
6 maitsvat/magusat ampsu külalise kohta
Kohaletoimetamine ühekordselt kasutatavatel alustel
Kokteililõuna
€ 55/külaline
Kokteil võrdub 18 ampsuga külalise kohta
4 maitsvat eelroad, 1 minivõileib, 1 salat, 1 kuum roog või 1 homaarirull ja 3 magusat eelrooga
Kohaletoimetamine ühekordselt kasutatavatel alustel
Gastronoomiline kokteil
€ 70/külaline
Kokteil võrdub 22 ampsuga külalise kohta
15 maitsvat hammustust, 3 kuuma maitsvat hammustust ja 4 magusat ampsu
Kohaletoimetamine ühekordselt kasutatavatel alustel
Bistronoomia
€ 95/külaline
Istumisroad
4 eelrooga, eelrooga, pearooga ja magustoit
Kokk(ad)
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Davy.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 6 aastat
300 kokteili ja õhtusööki aastas Pariisis ja selle lähedal asuvates eeslinnades.
Haridus ja koolitus
3 ökolaua makaronid ja tootmislabor, mis vastavad praegustele HACCP standarditele
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Mareau-aux-Bois, Réclainville, La Chapelle-d'Aunainville ja Saint-Martin-des-Champs asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 100 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Davy hostib ettevõttena
Tema vastutab selle teenuse eest.
Alates € 24/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 480
Tasuta tühistamine
Cateringi pakkujad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?