Luccast kogu maailma
4 aastat kogemust
Iseõppimine ja kursused Lucca rahvusvahelises Itaalia köögi akadeemias, mis on spetsialiseerunud traditsioonilisele Itaalia köögile ja kohandatud menüüdele eraisikute üritusteks.
Masintõlgitud
Kokk linnas La Spezia provints
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Parimad käsitööna valminud risotod
€ 50 € 50/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 200
Gurmee-elamus: eelroog, risotto ja magustoit värskete hooajaliste koostisosadega, mida kohandatakse vastavalt soovile.
Saadaval on veinisoovitused (joogid ei kuulu hinna sisse).
Parim liha
€ 65 € 65/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 200
Elamus, mis on mõeldud paljude traditsiooniliste Toscana lihade maitsmiseks.
Eelroog, pearoog koos lisandiga ja magustoit
Saadaval on veinisoovitused (joogid ei kuulu hinna sisse).
Parim värske kala
€ 70 € 70/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 250
Parim värske kala sinu kodus.
Eelroog, esimene/teine roog ja magustoit.
Saadaval on veinisoovitused (joogid ei kuulu hinna sisse).
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Samuele.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 5 aastat
Iseõppimine ja kursused Lucca rahvusvahelises Itaalia köögi akadeemias
Haridus ja koolitus
Professionaalne kokanduskursus 2022. aastal ning tehnika ja kaasaegse köögi uuendused.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas La Spezia provints, Pisa provints, Massa Marittima ja Firenzuola asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 12 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Samuele hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 50 Alates € 50 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 200
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?




